פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים איסטר באני?תאכלס איך איזה נקרא בעיברית ? (ואני לא מתכוון למשהו מוזר של האקדמיה ללשון, שח רחוק MY ASS )אפיקומן ?
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אבל יש משהו שאני לא מבין, למה דווקא easter egg? למה לא קוראים ל"סודות" האלו בשם אחר?
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אבל יש משהו שאני לא מבין, למה דווקא easter egg? למה לא קוראים ל"סודות" האלו בשם אחר? יש לזה היסטוריה די ארוכה ולא ממש חשובה, היום זה יותר אגדת ילדים על ארנב הפסחא שמביא מתנות (ביצא הפסחא) לילדים טובים, ה"ארנב" מחביא אותם ברחבי הבית והילדים שמוצאים אותם מפסוטים ... אבל זה מנהג נוצרי. לכן שאלתי עם אנחנו צריכים לקרוא לזה אפיקומן ?? גם מחביאים אותו ובסוף מרויחים 100שח
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אכן כמו אפיקומן, וזה אכן קורה בקירבה לחג פסח - שכן חג הפסחה מתקיים בתקופה של סוף-לאחר פסח.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים אני במשימה שצריך לפוצץ את הבונקרים היפנים, פוצצתי כבר 2, אבל אני לא מצליח לפוצץ את השלישי.מה עושים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים אני במשימה שצריך לפוצץ את הבונקרים היפנים, פוצצתי כבר 2, אבל אני לא מצליח לפוצץ את השלישי. מה עושים? :
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים זומבים ב-21:00 נא לא לאחר. 8)Count me in sir.עכשיו אנחנו זקוקים לעוד 2 לוחמים.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים לא עדיף שתפתחו שירשור נפרד לתיאום משחקי רשת ??כי אני אישית מעדיף לראות בשירשור CALL OF DUTY דברים שיותר קשורים כמו ה EASTER EGG הזה שהיה פה לפני שניה ולא תיאומים שלכם שמציפים כל דבר מעניין אחר.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים לא עדיף שתפתחו שירשור נפרד לתיאום משחקי רשת ?? כי אני אישית מעדיף לראות בשירשור CALL OF DUTY דברים שיותר קשורים כמו ה EASTER EGG הזה שהיה פה לפני שניה ולא תיאומים שלכם שמציפים כל דבר מעניין אחר. זומבים זה גם חלק מהמשחק..... אגב, סימון, קבל. זהו תצלום אחרי שכל הבריונים הזומבים עשו עליך "ערימת זומבים" :lol: : [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.