פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אוף ניתקעתי באיזה שלב אניל אמבין מה לעשות יש כזה מקום עם עמודיםם וראיתי בסירטונים ביוטיוב שכאילו זה מיתפוצץ טנק מגיע ומפוצץ את זה יש מלא עמודים יוצאים לך אנשים בלי הפסה ואי אפשר לעבור צריך שהעמוד יפול וישבור את הגדר איך מפילים אותו? יש לציין זה בין המשימות האחרונותת כימעטט אולי 3 משימות לפני משהוא כזה
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים G Man תעשה לי זומבי!!! LOL היינו די טובים, בהתחשב שהיינו רק 3. כפיר, אתה בטח תהיה טוב במולטי לפי התוצאות שלך בזומבים. סיימון- אני לא אשחק אתכם היום (זז לראות בארסה).
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אני ושני חברים הגענו ביחד לסיבוב 23 ואני וחבר הגענו ל-18 כשהיינו 2. מישהו יודע אם הולכים להוציא מפות נוספות לזומבים?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים חברים, התבשר לי [בעת המשחק איתכם בסבב השני הייתי בטלפון עד שלב 10 ] כי מחר אני מתחיל ב12. לכן סיימון, מתי אתה רוצה להיכנס לחסל זומבים? 8) כפיר בא לך להיכנס למשחק עכשיו? --- בכל מקרה, תמיד שתרצו אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה במסנג'ר, יש לכם אותי [ Roman ], אז יאללה לזמבם
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מי שרוצה, אני מוכן עכשיו למשחק... אבל אני לא מבטיח שחיבור האינטרנט שלי ישתף פעולה (לפחות הוא מחזיק כמה שעות הפעם בין התנתקות להתנתקות )
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים חזרנו ממשחק מטורף :lol: אני, כפיר, אילן וסיימון שיחקנו בצוותא. איזה מטורף המשחק הזה!! כל השלושה מתו ואחריי רודפים מיליון זומבים :lol: כמובן שהצלחתי לצאת מהמצב ולחסל את כולם 8) אחח, המשחק הזה פשוט שווה את הכסף בעיקר בגלל הזומבים
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר :lol: לראות אותך מהצד בורח מערימת הזומבים היה קורע. לא האמנתי שתצליח לחסל אותם. סחטיין
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים חחח הזומבים האלו משהו :lol: היה אחלה משחק, חבל שדברים בצד שלי לא משתפים פעולה לעזעזל.. מחר אני קופץ לקפוץ סוללות נטעות חדשות למקלדת, והולך לעבור שיחה רצינית עם מישהו מבזק...
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים :lol: לראות אותך מהצד בורח מערימת הזומבים היה קורע. לא האמנתי שתצליח לחסל אותם. סחטיין היי, אני לא כזה גרוע מה חשבת? תודה
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר לא חשבתי שאתה גרוע, מהצד זה היה נראה כבלתי אפשרי תגידו, אפשר להטמין להם פצצות? אם כן אפשר לבנות מערך יעיל של טווח המוני של הזומבי נאצים האלה. ועוד דבר, המהירות שלהם עולה ככל שמספר הסיבובים עולה, נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.