פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אם יש לכם את אותו סידיקי אז אי אפשר. לעומת זאת, אם יש לכל אחד מכם עותק נפרד של המשחק וזה מעיף אותכם, יש פה בעיה שלא צריכה להתרחש. כנראה לא ראית את התמונה עם ה-4 עותקים שקנינו. בכל מקרה, הבעיה הסתדרה- אם אתם מקבלים Unable to join game כשיש 2 מחשבים ברשת פנימית- תפתחו פורטים למארח/תשימו על DMZ.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים כה השתמשתי רק בצ'יט אחד.... צ'יט שמעלה את מהירות הירייה פי 5 והגעתי ל39.... יותר מזה אי אפשר... ובלי צ'יטים השיא שלי עדיין נישאר 15 :-\ צריך מישו לשחק איתו.... ככה ניגמר לו שבוע של גיימינג ;D
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים יש לי בעיה ממש מוזרה אתמול שיחקתי רגיל בשמירה שלי פתאום עכשיו אני נכנס למשחק כל ההגדרות של הגרפיקה הלכו והשמירה שלי נעלמה! אם מישהו יודע מה לעשות זה יעזור ליאו אם למישהו יש שמירה של 100% גם יעזור אני אמשיך מאיפה שהגעתי תודהמישהו?? תכננתי לסיים את זה :\
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים יש לי בעיה המשחק איטי רצח!!!! אני פותח את המשחק קודם כל הוא שעה מסך שחור בלי שום סימן (אבל זה שחור של המסך לא שחור של כבוי) אחרי איזה 5-6 דקות ככה הוא מעלה לי את הפרופיל וכל זה אני עושה בטל ומנסה להתחיל משחק חדש בוחר את הרמה ועושה OK עוד פעם כאילו קופא 5-6 דקות חושב רק אחרי איזה 5-6 דקות הוא מעלה לי את הסרטון פתיחה ושאני עושה ESC לבטל אותו הוא מתחיל לטעון את השלב ועוד פעם טעינה של 50 שעות בשלב הזה אני כבר מתייאש והורג את המשחק בעצבים (זה או להרוג את המשחק או את אחותי....... ) יש לי את הפאץ' מותקן המפרט שלי בחתימה מישהו יותר למה זה ככה?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אני מעריך שצריך כיום מינימום [בשביל שלא יהיו זמני טעינה שכאלה] 2GB של זיכרון.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר נכון,תקרא את דרישות המערכת בעמוד הראשון1024 MB RAM זה המינימום תוסיף לזה כרטיס מסך חלש+מעבד חלשאין סיבה שירוץ לך חלק
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים סיימון, תוכל להודיע מתי המשחק כבר יגיע אליך? אני מת לקבל אותו כבר, והזמנתי שלושה ימים אחריך, כך שזו יכולה להיות אינדיקציה לא רעה
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר לכשיגיע, אעדכן כאן.סבלנות, לוקח לו בדרך כלל משהו כמו שבועיים להגיע אז תעשה את החישוב לבד
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים סיימון, תוכל להודיע מתי המשחק כבר יגיע אליך? אני מת לקבל אותו כבר, והזמנתי שלושה ימים אחריך, כך שזו יכולה להיות אינדיקציה לא רעה אני גם הזמנתי בערך 3ימים אחרי סימון. קיבלתי מייל שזה נשלח ביום שלישי. כשיגיע אני אעדכן.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים נכון,תקרא את דרישות המערכת בעמוד הראשון1024 MB RAM זה המינימום תוסיף לזה כרטיס מסך חלש+מעבד חלשאין סיבה שירוץ לך חלקאבל שיחקתי FARY CRY 2CRYSISCRYSIS WARHEADוכולם עבדו לי חלק (לא על הרזולוציה הכי גבוהה אבל עבדו חלק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.