עבור לתוכן

תצוגה מקדימה של תמונות בOutlook express

Featured Replies

פורסם

שלום אני משתמש ב- outlook express. כשאני מקבל אימייל ממישהו מכתב למטה רואים הודעה וגם רואים תמונות.

אני לא רוצה ללחוץ על מכתב פעם אחת ולמטה רואים הודעה מצורפת תמונה.

אני רוצה לראות רק מכתב אימיילים מוכנים.ובלי לראות תוכן הודעה למטה.ואח"כ אסמן מכתב אחד קליק פעמיים בעכבר שמאל

וליפתוח חלון נוסף שבו רואים תוכן ההודעה...אתה מבינים?

איך מבטלים תוכן הודעה למטה?

אני רק רוצה לקבל מכתבים ובלי לראות למטה תוכן ההודעה רק שאפתח מכתב וראה חלון נוסף תוכן ההודעה.

אני פשוט לא בקטע ההודעה הזאת שרואים למטה. בגלל ההודעות יש פירסומות פישינג וריגול.

-מיכאל

פורסם

תלמד לכתוב ברור ותעדכן את הכותרת שלך.

מועבר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

שלום לך

לפעמיים אני לא מבטא נכון מילים.חשבתי איך לכתוב נכון בצורה נכונה.אני לא כמו אנשים שמבינים תוכנות אחרות.

והם יודעים לכתוב ברור מילים נכונות מדוייקות.אני חלש בתוכנות אחרות.נסיתי לכתוב מילים פשוטות להבנה.אם לא הבנת אותי

אז אסביר שוב. שאלה. אני מקבל אימייל ממישהו ולוחץ מכתב פעם אחת ורואים למטה ניפתח תוכן הודעה. איך מבטלים תוכן הודעה למטה.

אני רוצה רק אימיילים ניכנסים לתיבה ואח"כ לסמן מכתב וקליק פעמיים בעכבר לראות מכתב רק שיפתח חלון נוסף שמראה לי ההודעה של מישהו.

אני חושש בגלל פירסומות פישינג או ריגול.כך אוכל להיות בטוח בלי לראות מיד תוכן ההודעה של מישהו לא מכיר.ואז מיד מוחק אימייל.

איך עושים?

בתודה מראש

מיכאל

נ.ב.

אני חלש במילים. נסיתי לדבר יפה בצורה נכונה.אני מקווה שאתה מבין אותי.

זקוק לעזרה תמיכה מימכם.תודה

פורסם

תחת תפריט view כנס לאפשרות layout בפנים תוריד את ה "V" שמסומן ב "show preview pane" ותן אישור.

אם התפריטים אצלך בעברית אז תצוגה > פריסה > למטה יש משהו על חלונית התצוגה המקדימה - תוריד ממנו את ה "V" ותן אישור.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה לך מאוד....זה עזר לי מאוד....זה עובד

עכשיו אני יהיה בטוח בפני וירוסים באימיילים.

מיכאל

פורסם

עידכנתי לך את הכותרת.

לא ביקשתי שתכתוב עם מונחים מקצועיים או בצורה טכנית. סה"כ תנסח את השאלה כמו בן אדם כדי שיהיה מובן מה אתה רוצה.

אגב אני לא הייתי מסמתך על OE כתוכנה בטוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים