עבור לתוכן

זקוק להמלצה לאוזניות איכותיות. תקציב -200ש"ח

Featured Replies

פורסם

שימושים - משחקים ומוזיקה.

רצוי באס איכותי.

ממה שהבנתי דגם HD202 של Sennheiser הוא הכי משתלם לטווח המחירים הזה...

מה אתם ממליצים?

פורסם
  • מחבר

אתה רציני?... הם נראות דיי עלובות....

תוכל לתת בבקשה חוות דעת עליהן? ולמה הם עולות כל כך הרבה?...

פורסם
  • מחבר

שאלה רצינית ובלי להעליב... אתה מבין באוזניות או סאונד בכללי?

פורסם

לא ממש אבל אני לומד על הנושא.

בכל מקרה האוזניות האלו מאד פופולריות ומומלצות בכל מקום אפשרי (בארה"ב הם ממש זולות וארץ המחיר שלהם ד מוגזם).

פורסם
  • מחבר

כן... אבל באמת אפשר להשוות אותם לאוזניות כמו של Sennheiser?.... זה נשמע לי מגוחך....

פורסם

לפי מה שהבנתי החיסרון שלהם הוא בבאס לעומת הסנהייזר אבל מבחינות אחרות יכול להיות להם יתרון במידים או בגבוהים.

גם ישנו מוד מסוים שמשפר אותם די משמעותית.

אני מציע לך לקרוא עליהם ב - HEADFI, יש שם הרבה מידע עליהם.

פורסם

כן... אבל באמת אפשר להשוות אותם לאוזניות כמו של Sennheiser?.... זה נשמע לי מגוחך....

הא KSC 75 אוכלות את ה 202 בקלות בצליל שלהם. החיסרון שלהם הוא שהם לא מתאימים לכולום בגלל הסיגנון שלהם והעובדה שהם אוזניות פתוחות. והם לא עולים הרבה בכלל. זה המחיר הכי נמוך בארץ. עם הוא היה סביב 250 (מסיבה בלתי ידועה). קיצר אם הם מתאימים לך מבחינת הלבישה שלהם הם הבחירה הכי טובה עד 300-400 שקל באוזניות כאלו.

פורסם

שתיהן אוזניות לא רעות יחסית למה שאתה משלם. אני אישית לא מת על אף אחת משתיהן.

ה-Sennheiser יותר כהות ובאסיות.

מבחינת נוחות, שתיהן לא משהו, מבחינת ה-Koss, אני לא אוהב Clip On. והסינהיזר יושבות על האוזן.

מצטער על ההתקמצנות בתאורים, שמעתי כול אחת מהן לפני די הרבה זמן.

אגב, Koss זאת חברת אוזניות רצינית, שמיצרת כמה אוזניות לא רעות בכלל(אני מאוד רוצה לשמוע את האלקטרוסטאטיות שלהם מתישהו), רובן ככולן סובלות מבעיות ארגונומיות ו\או אסתטיות כאלה ואחרות.

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על HD457?... ממה שהבנתי הן דומות מאוד בקול ל-202 אבל יותר נוחות כי אין את אטמים האלו מסביב לאוזניה והכאב שהתלוננו ב-202 כבר לא קיים.

נ.ב - כתבתם כמה פעמים שה-Sennheiser הינן באסיות... אני אוהב באס טוב עמוק ואיכותי... הן עונות לדרישות?

פורסם
  • מחבר

הקפצה!

אני אשמח לכל המלצה חדשה לאוזניות! דגש על באס, איכות קול ונוחות.

תודה רבה לכל המגיבים!!! :xyxthumbs:

פורסם

אני גם עומד בפני רכישה בקרוב של אוזניות קשת רק שיש לי עוד כמה שקלים קצת להשקיע והאוזניות שמצאתי הכי טובות זה SJ3 של אודיו טכניקה ששאלתי עליהם פה מספר פעמים ולא ענו לי לגביהם.

לינק אליהם באתר באג-

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6660&perur=2&t=12&c=308

אוזניות מאוד חמודות בעיצוב DJ שגורם להם להיות שטוחות וחמודות. מביקורות בודדות שיצא לי לקרוא של אנשים הם היתלוננו מעט על כאב אחרי מספר שעות מהקשת ואמרו שהאוזניות מעט באסיות. האוזניות טובות מבחינת מראה ומאוד יפות. האוזניות הנ"ל נמכרות רק בצבע שחור בארץ בבאג למיטב ידיעתי. מלבד זאת לא ניסיתי אותן אישית. חדשות בבאג סה"כ..

בהמשך לקטע על הבאסיות יש גם את ה-K414P המצוינות של AKG שאישית ניסיתי את האחיות התאומות שלהם- K26P שהם ממש מצוינות ונחמדות! קטנות, ניידות ונחמדות. אומנם הקטע של הקשת קצת מרגיז אבל חיים עם זה בשלום. אוזניות מאוד נחמדות וקלות ובהחלט שוות את השווי שלהם ביחס למה שהם מציעות. אוזניות קשת קלות מתקפלות עם אייכות טובה.

חוץ מהאוזניות הנ"ל שציינתי יש עוד מספר של דגמים נחמדים עד איזה 250 שכדי להציץ עליהם,

PORTA PRO

PX100

HD202

ועוד כמה שאולי ברחו לי מהראש..

תתחדש ותהנה! ;)

נ.ב-

ממליץ שתחכה לתגובה יותר רצינית של מישהו שיותר מבין ממני כדי שתקבל יעוץ מיקצועי יותר ממני. :P

פורסם

בהמשך לקטע על הבאסיות יש גם את ה-K414P המצוינות של AKG שאישית ניסיתי את האחיות התאומות שלהם- K26P שהם ממש מצוינות ונחמדות! קטנות, ניידות ונחמדות. אומנם הקטע של הקשת קצת מרגיז אבל חיים עם זה בשלום. אוזניות מאוד נחמדות וקלות ובהחלט שוות את השווי שלהם ביחס למה שהם מציעות. אוזניות קשת קלות מתקפלות עם אייכות טובה.

מחזק :xyxthumbs:

יש לי אותם והן מעולות!

פורסם

חח כן גם אני באתי לפרסם הודעה על המלצה לאוזניות בידיעה שאני הולך על ה AKG 414 כמו שהזכירו בהודעה האחרונה .

נראות איכותיות טובות ויש עליהם המלצות

ואממ חח נ.ב. הם שוקלות רק 73 גר' ;) למי שזה משנה

יש נצילות גבוהה ובאסים עמוקים לפי ההבנתי ממקורות ..

וניראלי שאלך על זה

אם תגיבו ותתנו חוות דעת אשמח גם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים