פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מחבר אמת שהוא לא חיב לי דבר אבל זה מצחיק קצת הוא אומר לי לא ככה אבל לא מסביר לי איך לא היתכוונתי להישמע עצבני או משהו רק רציתי לדעת איך אכשיו הבנתי תודה מחר אני יעשה את זה בעזרת השם .לילה טוב לכולם
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים שלום לכולם יש לי שאלה לגביי המסך viewsonic שיש לי קיבלתי אותו מדוד שלי אצלו המסך עבד חודשיים כטלויזיה ואצלי כמסך מחשב חצי שנה בערך והיום בבוקר שקמתי הופיע פס אפור לרוחב המסך וכיביתי והדלקתי את המחשב זה לא קשור המחשב חדש ואין לי ביטוח למסך אז ככה שאין לי למי לפנות זה או לתקן או ליזרוק ואני לא מבין בדברים האלו אים מכיר את הבעיה ויכול לכוון אותי אודה לו מאודיש לי שאלה שיכולה לכוון אותך - האם מדובר במסך CRT?ואם כן האם מדובר בשפורפרת מסוג TRININTRON (לסוגיה - וקיימים לא מעט)?
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים יש לי שאלה שיכולה לכוון אותך - האם מדובר במסך CRT?ואם כן האם מדובר בשפורפרת מסוג TRININTRON (לסוגיה - וקיימים לא מעט)?אני לא רוצה לזלזל חלילה, אבל פותח הדיון לא נשמע מבין בשפורפרות של מסכים מי יודע מה.
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אני לא רוצה לזלזל חלילה, אבל פותח הדיון לא נשמע מבין בשפורפרות של מסכים מי יודע מה.בלי לזלזליכתוב נא פותח הת'ראד את דגם המסךכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים כרגע התמונה שצלמת מפרינט סקרין אינה יכולה לשמש אותנו וזה למה? כי זו תמונה שיוצאת מהכרטיס מסך שלך נקראת "פלט" ואם מדובר בתקלהבמסך את הפלט לא ניתן לתרגם לתמונה שפרינט סקרין יוכל להציג.לשם כך תצטרך לצלם עם מצלמה את הבעיה ולהעלות לכאן.דבר ראשון - התמונה שהוא העלה כן יכולה לשמש אותנו - היא אומרת לנו שהבעיה היא בצג עצמו ולא בכרטיס המשך או משהו כזה (אפשרות שהועלתה פה מוקדם יותר).דבר שני - כבר בהודעה הראשונה שלי ביקשתי ממנו גם לצלם את הצג ולהעלות. מוזר שכשאתה אומר את זה הוא מבין וכשאני אומר את זה הוא מתעלם... :-\יש לי שאלה שיכולה לכוון אותך - האם מדובר במסך CRT?ואם כן האם מדובר בשפורפרת מסוג TRININTRON (לסוגיה - וקיימים לא מעט)?בכלל לא חשבתי על האפשרות שהוא מדבר על CRT...בכל מקרה, אם אתה מתכוון לפסים הדקיקים שמאפיינים את השפורפרות האלו אז אני בספק אם זה העניין - הוא אמר שהוא משתמש בצג כבר חצי שנה ושהפס האפור הופיע פתאום...
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר דווקא אתה תועה שלך שאותך לא הבנתי ביגלל זה העלתי את התמונה הזאת ואני צריך גם לצלם ולהעלות את המסך
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים נו אתה אומר תמונות כאלו לא יכולות להציג ואתה לא ממשיך איזה יכולות אז מה עשית בזה תגיד לי איזה תמונות להעביר את זה וואו, אחד החצופים. מי בכלל ביקש ממך להעלות תמונות ? נתתי לך דרך לבדוק את הבעייה - לא דרשתי שום דבר על תמונות. היו לי שתי כוונות טובות בתגובה שלי: 1) ללמד אותך מה עושה פרינט סקרין כי ראיתי שלא הבנת. 2) לתת לך דרך פשוטה לבדוק את התקלה ומה לעשות הלאה. אז עם כל החוסר ידע שלך אתה עוד מנסה להוציא אחרים מפגרים ? ועוד אתה טועה לגמריי כי אתה אפילו לא מסוגל להבין שאנשים עוזרים לך ובכלל יש להם כוונות טובות. אתה ממש לא צריך להראות לנו את התמונות בשביל לבדוק האם המסך תקין (לא שתמונות יתנו לנו 100 אחוז אינידקצייה גם ככה), חבל שאפילו התעלמת מדברי. ועל זה נאמר כמו תמיד, עם גישה כזו - בהצלחה בחיים (ולנצל אחרים ועוד בלי טיפת נימוס זה לא נחשב להצליח) .
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר על מה אתה מדבר סליחה לא הבנתי מי דיבר אליך בצורה לא יפה בתגובה רק אמרתי שאים אתה אומר שהתמונה הזאת לא יכולה להציג ואחרת כן ואתה לא ממשיך להסביר אז איך אתה רוצה שאני יבין על איזה סוג תמונה כן יכול להראות את הפס האפור וזהו על איזה חוצפה אתה מדבר סליחה אים ניפגעת זו לא הייתה הכוונה
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אוקיי אין בעייה. בפעם הבאה קצת סבלנות כשקוראים ומסיקים מסקנות. עובדה שעוד מישהו העיר לך על זה.
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים כמה חבל שאי אפשר ללמד דרך ארץ/נימוסים דרך הפורום.אולי תצלם את המסך ומשם נמשיך במקום לנהל דיון עקר ועילג על סליחה וכוונות?ועדיין לא קיבלנו תשובה האם יש לך אחריות על המסך או איזה סוג/דגם הוא.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים התנפלתם טיפה עליו, הוא פשוט לא ניסח את עצמו כראוי והתנצל על כך..בסה"כ, הנה מה שאתה צריך לענות ולעשות כדי שיוכלו לעזור לך;צלם את המסך עצמו עם מצלמה ותעלה את התמונה לפורום,ציין את דגם המסך (במלואו), והאם יש עליו עוד אחריות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.