עבור לתוכן

פס אפור לאורך המסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אמת שהוא לא חיב לי דבר אבל זה מצחיק קצת הוא אומר לי לא ככה אבל לא מסביר לי איך לא היתכוונתי להישמע עצבני או משהו רק רציתי לדעת איך אכשיו הבנתי תודה מחר אני יעשה את זה בעזרת השם .לילה טוב לכולם

פורסם

שלום לכולם יש לי שאלה לגביי המסך viewsonic שיש לי קיבלתי אותו מדוד שלי אצלו המסך עבד חודשיים כטלויזיה ואצלי כמסך מחשב חצי שנה בערך והיום בבוקר שקמתי הופיע פס אפור לרוחב המסך וכיביתי והדלקתי את המחשב זה לא קשור המחשב חדש ואין לי ביטוח למסך אז ככה שאין לי למי לפנות זה או לתקן או ליזרוק ואני לא מבין בדברים האלו אים מכיר את הבעיה ויכול לכוון אותי אודה לו מאוד

יש לי שאלה שיכולה לכוון אותך - האם מדובר במסך CRT?

ואם כן האם מדובר בשפורפרת מסוג TRININTRON (לסוגיה - וקיימים לא מעט)?

פורסם

אני לא רוצה לזלזל חלילה, אבל פותח הדיון לא נשמע מבין בשפורפרות של מסכים מי יודע מה.

פורסם

אני לא רוצה לזלזל חלילה, אבל פותח הדיון לא נשמע מבין בשפורפרות של מסכים מי יודע מה.

בלי לזלזל

יכתוב נא פותח הת'ראד את דגם המסך

כל טוב,

גבריאל

פורסם

כרגע התמונה שצלמת מפרינט סקרין אינה יכולה לשמש אותנו וזה למה? כי זו תמונה שיוצאת מהכרטיס מסך שלך נקראת "פלט" ואם מדובר בתקלה

במסך את הפלט לא ניתן לתרגם לתמונה שפרינט סקרין יוכל להציג.

לשם כך תצטרך לצלם עם מצלמה את הבעיה ולהעלות לכאן.

דבר ראשון - התמונה שהוא העלה כן יכולה לשמש אותנו - היא אומרת לנו שהבעיה היא בצג עצמו ולא בכרטיס המשך או משהו כזה (אפשרות שהועלתה פה מוקדם יותר).

דבר שני - כבר בהודעה הראשונה שלי ביקשתי ממנו גם לצלם את הצג ולהעלות. מוזר שכשאתה אומר את זה הוא מבין וכשאני אומר את זה הוא מתעלם... :-\

בכלל לא חשבתי על האפשרות שהוא מדבר על CRT...

בכל מקרה, אם אתה מתכוון לפסים הדקיקים שמאפיינים את השפורפרות האלו אז אני בספק אם זה העניין - הוא אמר שהוא משתמש בצג כבר חצי שנה ושהפס האפור הופיע פתאום...

פורסם
  • מחבר

דווקא אתה תועה שלך שאותך לא הבנתי ביגלל זה העלתי את התמונה הזאת ואני צריך גם לצלם ולהעלות את המסך

פורסם

נו אתה אומר תמונות כאלו לא יכולות להציג ואתה לא ממשיך איזה יכולות אז מה עשית בזה תגיד לי איזה תמונות להעביר את זה

וואו, אחד החצופים.

מי בכלל ביקש ממך להעלות תמונות ? נתתי לך דרך לבדוק את הבעייה - לא דרשתי שום דבר על תמונות.

היו לי שתי כוונות טובות בתגובה שלי:

1) ללמד אותך מה עושה פרינט סקרין כי ראיתי שלא הבנת.

2) לתת לך דרך פשוטה לבדוק את התקלה ומה לעשות הלאה.

אז עם כל החוסר ידע שלך אתה עוד מנסה להוציא אחרים מפגרים ? ועוד אתה טועה לגמריי כי אתה אפילו לא מסוגל להבין שאנשים עוזרים לך ובכלל יש להם כוונות טובות.

אתה ממש לא צריך להראות לנו את התמונות בשביל לבדוק האם המסך תקין (לא שתמונות יתנו לנו 100 אחוז אינידקצייה גם ככה), חבל שאפילו התעלמת מדברי.

ועל זה נאמר כמו תמיד,

עם גישה כזו - בהצלחה בחיים (ולנצל אחרים ועוד בלי טיפת נימוס זה לא נחשב להצליח) :D .

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר סליחה לא הבנתי מי דיבר אליך בצורה לא יפה בתגובה רק אמרתי שאים אתה אומר שהתמונה הזאת לא יכולה להציג ואחרת כן ואתה לא ממשיך להסביר אז איך אתה רוצה שאני יבין על איזה סוג תמונה כן יכול להראות את הפס האפור וזהו על איזה חוצפה אתה מדבר סליחה אים ניפגעת זו לא הייתה הכוונה

פורסם

אוקיי אין בעייה. בפעם הבאה קצת סבלנות כשקוראים ומסיקים מסקנות. עובדה שעוד מישהו העיר לך על זה.

פורסם

כמה חבל שאי אפשר ללמד דרך ארץ/נימוסים דרך הפורום.

אולי תצלם את המסך ומשם נמשיך במקום לנהל דיון עקר ועילג על סליחה וכוונות?

ועדיין לא קיבלנו תשובה האם יש לך אחריות על המסך או איזה סוג/דגם הוא.

פורסם

התנפלתם טיפה עליו, הוא פשוט לא ניסח את עצמו כראוי והתנצל על כך..

בסה"כ, הנה מה שאתה צריך לענות ולעשות כדי שיוכלו לעזור לך;

צלם את המסך עצמו עם מצלמה ותעלה את התמונה לפורום,

ציין את דגם המסך (במלואו), והאם יש עליו עוד אחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים