עבור לתוכן

פס אפור לאורך המסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי שאלה לגביי המסך viewsonic שיש לי קיבלתי אותו מדוד שלי אצלו המסך עבד חודשיים כטלויזיה ואצלי כמסך מחשב חצי שנה בערך והיום בבוקר שקמתי הופיע פס אפור לרוחב המסך וכיביתי והדלקתי את המחשב זה לא קשור המחשב חדש ואין לי ביטוח למסך אז ככה שאין לי למי לפנות זה או לתקן או ליזרוק ואני לא מבין בדברים האלו אים מכיר את הבעיה ויכול לכוון אותי אודה לו מאוד

פורסם

פיקסלים תקועים.

אם אין לך אחריות...נדפקת.

פורסם
  • מחבר

מזה אומר אחי אני חדש לגמריי במחשבים זה יחמיר או ישאר ככה ומה אין אפשרות לתקן

פורסם

לפני שמגיעים למסקנה כזו או אחרת, אני מציע כמה דברים:

1. תעשה print-screen כדי לוודא שהבעיה היא אכן בצג ולא במשהו אחר:

אם התופעה מופיעה גם בתמונה הזו - סימן שלא הצג אשם.

אם בתמונה הזו התמונה המתקבלת היא תקינה וללא הפס הזה - הבעיה היא בצג.

2. אם הבעיה היא בצג, אני מציע שתצלם אותו ותעלה תמונה לפורום - זה יכול לעזור לאנשים פה להבין על מה בדיוק אתה מדבר (נראה לי לא הכי סביר שפתאום, בלי שום פגיעה פיזית בצג, יופיעו כל כך הרבה פיקסלים מתים...)

3. פעם היו טענות שיש פיקסלים שיכולים להתקע, אבל שחלק מהבעיות האלה הן הפיכות. תחפש מידע לגבי זה ברשת (אם אני זוכר נכון היו דיבורים על מעין מסאז' עדין מאוד לפיקסלים, ועל להציג דף לבן במשך הרבה שעות - זה רק מהזיכרון ושווה לחפש על זה מידע מהימן, ואני בכל אופן לא לוקח אחריות על שום נזק שיכול להגרם מכך).

פורסם
  • מחבר

זה מופיע גם בהצג הדפסה ואני יסביר שוב זה כמו פס דק ישר כמו סרגל מההתחלה עד הסוף של המסך נגיד שאני כאן באתר זה בידיוק מתחת לראשי ומדורים וכל הרשימה והצבע מיתחלף באתאם לדף שאני נימצא בו זהו בידיוק המצב[br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 17:14:33

וגם שאני מעביר את העכבר מתחת לפס אז הפס מסתיר חלק מהעכבר שמתי ל לזה גם
פורסם

זה מופיע גם בהצג הדפסה

מה זה "הצג הדפסה" ?

למה שלא תעלה את שתי התמונות שהצעתי? אחת כשאתה מצלם את הצג, והשניה כשאתה עושה print-screen ?

במקום לנסות לתאר ולהסביר - אנשים יוכלו לראות בדיוק במה מדובר...

פורסם
  • מחבר

אין לי את print-screen לא יודע מזה חיפשתי ולא מצאתי יש לי ויסטה ואני חדש במחשבים כך שאני לא מבין כמאט על מה מדברים אולי אני יזמין טכנאי וזהו

פורסם

לפני שמגיעים למסקנה כזו או אחרת, אני מציע כמה דברים:

1. תעשה print-screen כדי לוודא שהבעיה היא אכן בצג ולא במשהו אחר:

אם התופעה מופיעה גם בתמונה הזו - סימן שלא הצג אשם.

אם בתמונה הזו התמונה המתקבלת היא תקינה וללא הפס הזה - הבעיה היא בצג.

2. אם הבעיה היא בצג, אני מציע שתצלם אותו ותעלה תמונה לפורום - זה יכול לעזור לאנשים פה להבין על מה בדיוק אתה מדבר (נראה לי לא הכי סביר שפתאום, בלי שום פגיעה פיזית בצג, יופיעו כל כך הרבה פיקסלים מתים...)

3. פעם היו טענות שיש פיקסלים שיכולים להתקע, אבל שחלק מהבעיות האלה הן הפיכות. תחפש מידע לגבי זה ברשת (אם אני זוכר נכון היו דיבורים על מעין מסאז' עדין מאוד לפיקסלים, ועל להציג דף לבן במשך הרבה שעות - זה רק מהזיכרון ושווה לחפש על זה מידע מהימן, ואני בכל אופן לא לוקח אחריות על שום נזק שיכול להגרם מכך).

מנסיון, לא עוזר.

ניסיתי הכל, החל מתוכנות שמחליפות צבעים במהירות של אחת ל-2MS, מסאז', את הטריק עם העיפרון\עט, ניתוק וכיבוי ושינוי הגדרות - שום דבר לא עזר.

החלפתי צג, והכל היה מצויין.

כעבור שבוע, הופיע פס של פיקסלים תקועים בצבע סגול לאורך המסך, התקשרתי לחנות והם אמרו שאביא את המסך בכדי שיחליפו לי אותו, וכך עשו.

פורסם

אולי זה הכרטיס מסך, אני עכשיו משתמש במחשב עם כרטיס מסך תקול ויש מלא שורות וריבועים בצבעים שונים על המסך...

לדעתי זה המסך עצמו אך יש סיכוי שזה גם הכרטיס מסך, תחליף מסך אם יש לך איך להשיג ותראה אם הפס עדיין מופיע.

פורסם

אין לי את print-screen לא יודע מזה חיפשתי ולא מצאתי

מדובר בכפתור שכתוב עליו "Print Scrn" ונמצא בד"כ מימין לכפתור F12.

כשלוחצים עליו הוא שומר מעין תמונה של מה שמוקרן כרגע על המסך, ואז אפשר להדביק את זה בתוכנה כמו הצייר של windows ולשמור כתמונה.

מנסיון, לא עוזר.

ניסיתי הכל, החל מתוכנות שמחליפות צבעים במהירות של אחת ל-2MS, מסאז', את הטריק עם העיפרון\עט, ניתוק וכיבוי ושינוי הגדרות - שום דבר לא עזר.

החלפתי צג, והכל היה מצויין.

כעבור שבוע, הופיע פס של פיקסלים תקועים בצבע סגול לאורך המסך, התקשרתי לחנות והם אמרו שאביא את המסך בכדי שיחליפו לי אותו, וכך עשו.

אם מדובר בצג חדש - הכי טוב זה לממש אחריות ולהחליף.

יש טענות שהדברים האלה עוזרים לפעמים. כמובן לא בכל המקרים.

יכול להיות שזה עוזר רק במיעוט מהמקרים, אבל עדיין שווה לנסות אם הצג לא באחריות (הוא לא מפסיד כלום מלהקרין צג לבן במשך כל הלילה ובבוקר לראות אם משהו השתנה...).

אני עדיין חושב שלשים פה שתי תמונות, אחת באמצעות print screen והשניה ע"י צילום של הצג תוכל להבהיר לנו טוב יותר מה הבעיה...

פורסם
  • מחבר

13.11.2008 בשעה 21:37:43

ביקשתם שאני ישים את התמונה הזאת וזה לא מדפיס אים הפס האפור הזה אז אולי אכשיו תדעו מזה יותר טוב[br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 22:10:17
הנה צילמתי אוד דף הפעם עשיתי את שולחן העבודה לבן וצילמתי

[attachment deleted by admin]

פורסם

האפשרות הגרועה ביותר - המסך עצמו נפגם, וזאת תקלה יותר חמורה מפיקסל שרוף אחד. לפני שאתה קובע את מות המסך נסה לשים אצבעות משני צידי המסך בקצוות הפסים (אבל עדיין על ה-LCD) וללחוץ די חזק (לא יותר מדי חזק). לעיתים נדירות זה יכול לעבוד.

פורסם

תמונות מסוג זה לא יכולות להעביר את התמונה שהמסך מציג אלא את התמונות שהכרטיס מסך מציג.

אמנם מוזר לי הצבע האפור של הפס, אבל זה נשמע כמו תקלה במסך.

בדוק את המסך על מחשב אחר בכדי למנוע טירטור, אם התופעה עדיין שם - גם לחנות למימוש אחריות, זו תקלה שמכוסה באחריות.

פורסם
  • מחבר

נו אתה אומר תמונות כאלו לא יכולות להציג ואתה לא ממשיך איזה יכולות אז מה עשית בזה תגיד לי איזה תמונות להעביר את זה

פורסם

נו אתה אומר תמונות כאלו לא יכולות להציג ואתה לא ממשיך איזה יכולות אז מה עשית בזה תגיד לי איזה תמונות להעביר את זה

א' כול ידידי הוא לא חייב לך דבר

ב' אבהיר את מה שהוא התכוון :

כרגע התמונה שצלמת מפרינט סקרין אינה יכולה לשמש אותנו וזה למה? כי זו תמונה שיוצאת מהכרטיס מסך שלך נקראת "פלט" ואם מדובר בתקלה

במסך את הפלט לא ניתן לתרגם לתמונה שפרינט סקרין יוכל להציג.

לשם כך תצטרך לצלם עם מצלמה את הבעיה ולהעלות לכאן.

מקווה שנקודה הובהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים