פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים נמאס לי כל פעם לפתוח את תיקיית השירים ולחפש שירים מסויימים. אפשר לקבוע שירים שבלחיצה אחת יתנגנו?
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים גרור קיצור דרך לשירים שאתה אוהב לדסקטופ שלך למשל..? הצעה לדרך פעולה יותר נורמלית - אם תכניס את כל השירים ל playlist שלך למשל ב winamp, לחיצה על J תאפשר לך חיפוש\סינון מיידי. (למשל אתה כותב love וזה מסנן לך את רשימת השירים רק לאלה שמכילים את המילה love איפשהו בכותרת של השיר, בשבריר שניה) אני בטוח שיש פונקציה דומה בכל נגן מדיה פופולרי, חפש את זה בנגן שלך.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים מחבר Shortcut/playlistלא הבנתי. מה קיצור דרך? מאיפה ולאיפה?ול - Kidney_stonE כנראה שטעיתי ולא ציינתי שאין לי ווינאמפ. כדאי להוריד? כרגע אני משתמש במדיה פלייר קלאסיק. יש חידושים בנושא? צריך להשתמש בנגן נפרד למוזיקה ולוידאו? כי מה שיש לי נוח לשניהם
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים או שתיצור קיצור דרך לשיר או שתיצור פלייליסט לרשימת שירים שאתה רוצה לנגן. אף אחד לא אומר לך להישתמש בתוכנות נפרדות ואתה יכול לעשות את מה שנוח לך.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים לא הבנתי. מה קיצור דרך? מאיפה ולאיפה?גרור קיצור דרך לשירים שאתה אוהב לדסקטופ שלךול - Kidney_stonE כנראה שטעיתי ולא ציינתי שאין לי ווינאמפ. אני בטוח שיש פונקציה דומה בכל נגן מדיה פופולרי, חפש את זה בנגן שלך.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים מחבר חחח איך לא חשבתי לבד על קיצור דרך גם ההצעה של שמירת פלייליסט עבדה מצויין אם אני שומר פלייליסט ענק של 200 שירים, האם אפשר לחפש שירים מתוך הפלייליסט (ז"א מתוך הנגן עצמו)?
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים תבדוק אם יש אפשרות חיפוש בתוך הפלייליסט.אם זה לא עובד כמו שצריך תמיד יש את jump to file המעולה של winamp.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.