פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים לא הבנתי דבר אחד,המערכת כבר עבדה על המחשב הזה עם ההארדיק הזה, או שמדובר על התקנה חדשה?במידה שהמערכת כבר עבדה אז תבצע החלפת קרנל.במידה והתקנה חדשה אז תבדוק ששילבת את הדרייברים הנכונים ותנסה להתקין שוב.
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מחבר המחשב הגיע אלי אם וינוס xp שקרס הבעיה שלא יכלתי להתקין מערכת הפעלה כי הלוח אם לא זיהה את הדרייברים של SATA כפיתרון עשיתי המון דברים שכתובים למעלהבסוף השתמשתי ב nlite וזה עזר התחלתי להתקין את הוינדס מחדש אחרי שהגיע ל100 אחוז שוב הגיע שגיואה שהמחשב לא יכול להעתיק קבצים של וינדוס. אולי לא עשיתי טוב את הדיסק עם הnlite נראה לי שאני אנסה היום עם להכניס את הדרייברים דרך פלופי אולי זה יעזור.אני לא יכול להחליף את הקרנל כי התחלתי תהליך של התקנה מחדש שנעצרה באמצע.
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים אם הוא מצליח לזהות הארדיסק בהתקנה ולתת לך לבחור מחיצה להתקנה אז לא צריך פלופי.מה התוצאות של MEMTEST86?בנוסף תחבר את ההארדיסק למחשב אחר ותריץ עליו בדיקה עם HDTUNE. או עם כלי יעודי של יצרן ההארדיסק
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים הייתה לי בעיה דומה פעם היא הסתדרה אחרי שהחלפתי כבל SATA של הHD(שווה לנסות לפני שמחליפים HD או כל דבר אחר) ואפילו לא הייתי צריך לשלם על הכבל...מקווה שזה יפתור לך את הבעיה...
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר תודה אני אנסה עם הקבל SATA בקשר לMEMTEST לא הרצתי כי היה לי סלוט חדש של זיכרון אז החלפתי וזה לא פתר את הבעיה אז מה שיוצאמזה שאני לא צריך להשתמש ב memtest יש לי שאלה אני חושב שאולי הבעיה דווקא בכונן CD מה אתם חושבים?
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר צדקתי זה היה הבעיה הייתה ב CD ולא בזיכרונות החלפתי CD והתקנתי מערכת הפעלה בלי בעיה.תסביר לי אם יש לי זיכרון חדש אז למה לעשות בדיקה עם memtest?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.