פורסם 2003 ביוני 2422 שנים הלך לי הלוח אםכיביתי את המחשב וכשניסיתי להדליק מחדש כבר היה מתבן 3 חודשים עכשיו אני על מחשב השני ברשת פנטיום 3 מעניין כמה זמן לוקח לחנות להחליף אצל היבואן
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אם יש בחנות שלך שירות טוב והם לא מזלזלים בך אז הם יתנו לך לוח חדש לאחר כמה ימים. הרבה לפני שהם יקבלו החזר מהיבואן
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים האם ניסית להחליף ספק כח לפני הקביעה החד חד צדדית שהלוח מת (ינוח על משכבו בשלום) ?ד"א, לעתים מדובר בסה"כ במעגל ההגנה של הלוח (שהוא די טוב בלוחות החדשים) ... האם ניסית לנתק את צמת החוטים מהספק ללוח האם, לחכות מספר שניות ואז לחבר אותם שוב ?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים ניסית לאפס את הביוס או לבדוק אותו רק עם זיכרון אחד ?בדיוק, תוציא את הסוללה העגולה ותכניס חזרה, אני חושב שזה ייעשה את העבודה.אף לוח לא מת פתאום סתם ועוד בלי OC בלי כלום.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אשריי הלוח אשר הלך בדרך צדיקים ולא בדרך מוגג... (חבל שאני לא זוכר את השאר)R.I.P
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר האם ניסית להחליף ספק כח לפני הקביעה החד חד צדדית שהלוח מת (ינוח על משכבו בשלום) ?ד"א, לעתים מדובר בסה"כ במעגל ההגנה של הלוח (שהוא די טוב בלוחות החדשים) ... האם ניסית לנתק את צמת החוטים מהספק ללוח האם, לחכות מספר שניות ואז לחבר אותם שוב ?באתי לטכנאי עם הספק והלוחהוא הסתכל על הספק ואמר זה hec זה לא מת אף פעם!הוא חיבר ללוח ספק אחר וקבע את מותו!
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר זה לוח חבל"זנזכרתי במשהו שאמרו כאן על גיגה בייט (לעומת אזוס)אלו לוחות שפתאום מתים בלי סיבה :'(
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אבל זה קורה פעם ב...זה לא אומר שהלוחות שלהם מתים על בסיס קבוע סתם בלי סיבה
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים גם לוחות של אסוס מתים לפעמים בלי סיבה (מנסיון)אין שום חברה שמייצרת מוצרים של 100% ושאף אחד לא ינסה להגיד שג'יגבייט לא טובים על סמך מספר מקרים מבודדים.לא לשכוח שג'יגבייט מוכרים המון לוחות פה בארץ אז זה לא מפתיע שמתוך הלוחות המתים הרבה שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.