עבור לתוכן

לא רואה סרטים לאחר חיבור המחשב לטלויזיה LCD חדשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

לפני כחודש קנית טלויזית LCD לחדר. הLCD של סמסונג מדגם A330 .

חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל DVI (מהמחשב) ל HDMI (ל LCD), אורך הכבל כ 5 מטר.

עכשיו כאשר אני מעביר את התמונה הכל עובד מצויין , חוץ מסרטים , ולא משנה באיזה איכות. אני פשוט רואה תמונה

שחורה ורק שומע את הקול של הסרט. מול זה כאשר אני רואה סרטים און ליין מאיזה אתר הכל עובד כרגיל.

הכרטיס הגרפי של ד"א הוא Radeon 9600 XT .

עוד חשוב לציין שכאשר העברתי את התמונה של המחשב לטלויזיה הקודמת שלי ( 21 אינץ רגילה) זה אף

פעם לא עשה לי בעיה דומה .

האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה ?

בתודה מראש לכל העוזרים :xyxthumbs:

פורסם

נשמע כמו בעיית קודקים.

תנסה להסיר את הקודקים ולהתקין ffdshow ו-haali media splitter. אתה יכול להעזר במדריך הבא:

http://www.hometheater.co.il/vt69436.com

פורסם

זו לא בעיית קודקים. ככל הנראה זו בעיה שיכולה להיפתר באופן דומה מאוד לזה שהצעתי בת'רד שלך הזה.

גם אני נתקלתי אצלי בבעיה דומה מאוד כשנסיתי לחבר את המחשב ל-LCD וזאת מאחר ולא הייתי בהגדרות תצוגה הנכונות מבחינת רזלוציה קצב רענון ועוד. אז גם לך אני מציע להוריד את התוכנה PowerStrip ולבצע את מה שהצעתי כאן בת'רד הנ"ל של zrizi.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעבוד עם התוכנה , אבל הבעיה שאין לי מושג איזו אפשרות תואמת את המסך שלי. (לא רשום בשום מקום מה הקצב ריענון שלה)

האמת שניסיתי את כל האפשרויות הקיימות שם , בחלקן לא הייתה בכלל תצוגה ובחלקן שום דבר לא השתנה.

פורסם

למה שתדר הרענון או הרזולוציה ישפיעו דוקא על סרטים ולא על אפליקציות אחרות ???

לי עדיין נשמע כמו בעיית קודקים...

פורסם

פותח הת'רד, אתה עובד עם שני מסכים(מסך המחשב שלך והטלוויזיה) במקביל?

אם כן, נשמע כמו בעיית Overlay.

תנסה להשתמש בתוכנה לניגון סרטים שיודעת לרנדר בצורה אחרת(MPC, לדוגמא).

או לשחק בהגדרות של הכרטיס מסך(בדריברים של ATI אמורות להיות הגדרות למצב Clone, תחת הגדרות ה-Overlay).

בקשר לקצב הרענון של הטלוויזיה, אם היא נקנתה בארץ ותומכת ב-PAL, היא צריכה לעבוד ב-60HZ.

פורסם

בקשר לקצב הרענון של הטלוויזיה, אם היא נקנתה בארץ ותומכת ב-PAL, היא צריכה לעבוד ב-60HZ.

שוב, תלוי באיזו רזולוציה. כי אצלי למשל ה-LCD שהוא FULL HD פועל אחרת ב-1080P.

ול-zrizi, כן זה כן משנה, היה לי בדיוק אותו הדבר ב-LCD שלי כשעבתי עם רזולוציה לא טבעית וכאשר שמתי 1080*1920 לא מתאים בכלל לא נתן תצוגה.

לפותח הת'רד, אתה יכול לבדוק את נתוני הטלויזיה שלך באתר היצרן או בחוברות שהגיעו איתה.

חוץ מזה zriri, האם התוכנה עזרה לך למצוא את הרזולוציה האופטימלית לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים