עבור לתוכן

שאלה בקשר לרמקולים ומגבר (דחוף)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לקראת היום הולדת שלי החלטתי שאני רוצה לשפר את חווית הסאונד בבית ולהפטר מCreative 2.1 המסכנות שיש לי.

הבנתי שעדיף לקנות רמקולים ומגבר ובשמחיר לא גבוה ניתן להרכיב מערכת יד שניה מצוינת.

העניין הוא שאין לי כוח להיכנס לזה וחשבתי להרכיב מערכת יד ראשונה פשוטה שתשמש בעיקר למוסיקה:

רמקולים JBL E20 שהמליצו כאן כמה פעמים ומגבר ראיתי את ה Yamaha RXV361,Denon AVR1508,Harman Kardon AVR137

כמה שאלות:

- האם הרסיברים הללו זבל גמור ולא שווה להשקיע בהם? ואם כן מהו המינמום הנחוץ?

- אם הרסיברים הללו בסדר,איזה מהם עדיף או שיש משהו טוב יותר בסביבות המחיר הזה?

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

אם אתה הולך על מערכת סטריאו, אז למה לך ללכת על רסיבר לקולנוע ביתי?

באותו מחיר תמיד תקבל תמורה טובה יותר אם תלך על מגבר סטריאו של שני ערוצים. אלא אם כן כמובן יש לך תכניות בעתיד להרחיב את המערכת לסראונד.

במחיר של 1500-2000 אפשר לקנות מגבר סטריאו סביר בהחלט, קח בחשבון שהנחה של כ 500שח מהמחיר הרשום היא לא מקרה נדיר (במיוחד אם אתה קונה את המגבר והרמקולים באותה חנות).

פורסם
  • מחבר

אמממ יכול להיות שבעתיד אני ירחיב את המערכת...

בכל מקרה מה המגברים או הרסיברים המומלצים?

פורסם

אמממ יכול להיות שבעתיד אני ירחיב את המערכת...

בכל מקרה מה המגברים או הרסיברים המומלצים?

תראה אם זה סיכוי קטן שתרחיב לסראונד אני שוב ממליץ בחום ללכת על מגבר סטריאו דווקא, האיכות תהיה הרבה יותר טובה. ולגבי סראונד, לך תדע מה יהיה בעתיד (אולי לא תרצה ללכת על זה, אולי תרצה במילא לעבור למערכת יותר יוקרתית ולקנות רסיבר יותר טוב ממה שתקנה עכשיו). אם אתה הולך על מערכת סטריאו רצוי ללכת על מגבר סטריאו, אלא אם כן אתה ממש בטוח שאתה רוצה לשדרג בעתיד הקרוב לסראונד.

בכל אופן לגבי המלצות, על איזה תקציב בדיוק מדובר?

פורסם
  • מחבר

טוב בהמלצה של חבר קניתי זוג רמקולים ריצפתיים B&W DM309

ומגבר סטריאו של אונקיו, תודה על העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים