פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחפש אוזניות סראונד בעיקר לcounter-strikeשימושים נוספים הם סרטים של HD בשביל זה הסראונד, ומוזיקה.גם כן לאייפון ולאייפוד (כן יש לי גם וגם).
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים מחבר קקמייקה, זבל, שטויות, חרא, דרעק, מעאפן, דפוק, פיפיאם במקום לתת תיאורים מפגרים היית אומר למה היה יותר עוזר...
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים כי הם משתמשים בהרבה דרייברים קטנים ולא איכותיים במיוחד לעומת 2 טובים באוזניות סטריאו.אני ממליץ לך על ה - ULTRASONE DJ1 שגם אני אקנה אותם כנראה, הם עולים 600 ש"ח.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים כי הם משתמשים בהרבה דרייברים קטנים ולא איכותיים במיוחד לעומת 2 טובים באוזניות סטריאו.אני ממליץ לך על ה - ULTRASONE DJ1 שגם אני אקנה אותם כנראה, הם עולים 600 ש"ח.פלוס קשה לי להאמין שאוזניות יכולות לדמות סראונד אמיתי כמו רמקולים, אז באמת שעדיף אוזניות איכותיות רגילות (עדיף עם באסים חזקים אם המטרה היא למשחקים ולא דווקא למוזיקה) מאשר גימיקים לא מוצלחים.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים לפי מה שהבנתי אז הבאס הוא ממש לא העיקר.העיקר הוא פירוט בגבוהים ובביניים כדי לדעת מאיזה כיוון הקולות מגיעים.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים נראה לי שאנשים כאן רושמים דברים מבלי להתנסות בעצמם.אני קניתי לפני 3 שנים אוזניות סראונד עבור משחקים, ואני מרוצה מהן מאוד. אני משחק COD4 ובהחלט אפשר לזהות בעזרתן מאיזה כיוון מגיע מישהו. זה אמנם מצריך קצת תרגול, אבל זה אחלה פיצ'ר.למוזיקה הן לא מספיק טובות לדעתי. לסרטי פעולה הן תהיינה סבירות, אלא אם כן אתה מחפש באסים מפוצצים.יש כאן באתר ביקורת על האוזניות שאני רכשתי, אתה מוזמן להתרשם:http://hwzone.co.il/reviews/medusa/אני חושב שמאז יצא דגם חדש יותר, שווה לך לבדוק אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.