עבור לתוכן

התנתקות רשת אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלומות..

לפני כמה ימים החלה לי תופעה מוזרה ששמתי לב אליה בזמן שאני מוריד קבצי טורנט ע"י התוכנה אזוראוס (נוסה גם עם U טורנט - לא נפתר..).

המחשב מחובר לראוטר ומתנתק אבל נראה בכרטיס רשת שהוא עדיין מחובר אחרי כדקה הכרטיס רשת מראה "כבל רשת מנותק" ומתחבר בשנית, יש לציין שהמחשב השני שמחובר לראוטר גולש כרגיל - פוטר את הראוטר מתקלה, נוסה החלפת פלאג בראוטר, כבל בין הראוטר לנקודה בקיר (שממנה נמשך כבל ארוך עד לנקודה בקיר אצלי) והחלפתי כבל בין הנקודת רשת אצלי לבין המחשב ואף החלפתי כרטיס רשת.

כרגע הדיאגנוסטיקה שלי היא- הכבל הארוך נדפק פתאום וללא שום סיבה אחרי 4 שנים, או משהו במערכת הפעלה/הגדרות פנימיות/עדכונים ממיקרוסופט (הוסרו האחרונים-לא נפתרה הבעיה).

סיפור ארוך, אך אני מקווה שמי שתהיה לו סבלנות לקרוא אותו אולי יוכל לעזור לי.

תודה,

אהוד

נ.ב.

אולי זו שאלה לפורום רשתות- אם כך, מנהלים, לטיפולכם המסור.

פורסם

האם ניסית לחבר כבל אחר ולבדוק שאכן הכבל זה שיש בו בעיה?

או האם ניסית כרטיס רשת אחר שיש אולי ברשותך ?

פורסם

קח את המחשב שעובד בסדר ושים אותו במקום המחשב שעושה בעיות. תריץ עליו את אותם הטוררנטים ותראה אם יש התנתקויות.

פורסם
  • מחבר

האם ניסית לחבר כבל אחר ולבדוק שאכן הכבל זה שיש בו בעיה?

או האם ניסית כרטיס רשת אחר שיש אולי ברשותך ?

כרטיס רשת הוחלף, הכבל הוא באורך של 75 מ' מבית לבית.

אנסה להצליב בין המחשבים ולראות אם התקלה חוזרת.

פורסם

הגבל את מספר החיבורים הפתוחים בתוכנת ההורדות

נראה לי שהתשובה הזאת כבר צריכה להכנס לאיזה סטיקי

פורסם

75 מטר .. WOW

יכול להיות שהבעיה בכבל ..שווה לבדוק בכבל אחר

פורסם

כרטיס רשת הוחלף, הכבל הוא באורך של 75 מ' מבית לבית.

זה מסביר הכל.

אני מקווה שהוא לפחות עם סיכוך טוב...

מועבר לפורום רשתות ואינטרנט.

פורסם

אין קשר לאורך של הכבל, אם היה קשר אז הבעיה לא הייתה מופיע רק כאשר הוא מחבר תוכנת הורדות.

פותח האשכול, תיכנס להגדרות של התוכנת הורדות שלך ותגביל את כמות החיבורים הפתוחים ל140-150.

וסתם הערה, פעם אחת העברתי כבל למרחק של 130 מטר, למרות שהתקן הוא רק 100 מטר, וכבר מעל שנתיים שהלקוח לא חזר אלי עם בעיות בעניין הכבל הזה.

פורסם
  • מחבר

אנסה להגביל את החיבורים הפתוחים.

בקשר לאורך הכבל, הוא נמצא שם כבר מעל 4 שנים (כבל רגיל עם סיכוך ולא משהו מיוחד) ולא היו איתו שום בעיות.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים