עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול + רמקולים למחשב, לפחות 5.1 לסרטים ומשחקים 1000-1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הכותרת מסבירה הכל.

כרגע עובד עם כרטיס קול on-board, לא רע, אבל יש רעשי רקע והאיכות נמוכה, ובכל מקרה לא ציפיתי ליותר מדי.

אני לא ממש יודע כמה לשים על כרטיס וכמה על רמקולים כדי לקבל את היחס הכי טוב בין מחיר לאיכות...

השימוש העיקרי יהיה משחקים חדשים, אחרי זה הרבה סדרות וסרטים באיכות של טלוויזיה (כלומר לא יותר מסטריאו) ומדי פעם גם כמה סרטים איכותיים, די וי די וסראונד מלא. אולי גם למוסיקה מדי פעם, אבל לא יותר מדי.

מדובר בחדר די קטן, משהו כמו 3X3 אז לא צריך הספק גבוה. הדגש העיקרי הוא על איכות.

באופן אישי היו לי כמה מוצרים של Creative ותמיד הייתי מרוצה אבל אני לא יודע מה קורה בשוק היום.

יש כ"כ הרבה כרטיסי מסך בין 200 ל-2000 שכולם 7.1 ולא ברור לי מה ההבדל בפועל למשתמש כמוני, אשמח להסברים.

עריכה: משהו נוסף שרציתי לשאול - מה היתרון (אם בכלל) של כרטיס קול PCI-Express?

פורסם

ASUS XONAR D1 + LOGITECH G51.

לגבי השאלה השנייה שלך: היתרון הוא שזה משחרר חריצי PCI למי שמשתמש בהם לכרטיסי TV וכ'ו.

אבל החיסרון הוא שזה מצריך הוספת גשר לכרטיס קול (במקרה של ה - ASUS XONAR DX לעומת ה - D1) מה שמעלה את ניצול המעבד בקצת וגם דורש חיבור לספק לעומת גרסת ה - PCI שלא צריכה את זה.

פורסם
  • מחבר

קראתי את הכתבה על ה-D2 בביקורות, נשמע טוב, ולפי מה שהבנית בוויסטה לא אמור להיות הבדל מהותי בביצועים. איך ה-D1 לעומת ה-2? קצת קשה למצוא ביקורות על זה, ואני גם לא ממש מבין בתחום.

פורסם

שניהם נשמעים כמעט אותו הדבר.

ישנם הבדלים קטנים מאד ששמים אליהם לב רק באמצעות אוזניות יקרות.

הנה ביקורת - http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_xonar_d1/

על ה - DX יש הרבה יותר ביקורות והוא אותו הכרטיס בסה"כ.

פורסם

שניהם נשמעים כמעט אותו הדבר.

ישנם הבדלים קטנים מאד ששמים אליהם לב רק באמצעות אוזניות יקרות.

השוואת בינהם?

פורסם
  • מחבר

עדכון קצר - זה עוד לא סופי אבל נראה שקניתי את הרמקולים האלה.. לחבר יש דגם טיפה יותר ישן וזול והם מעולים, אז בדקתי את הנושא.

הצעתי באיזה מכרז רק בשביל לגשש ונראה שזכיתי :nixweiss:

יצא משהו כמו 100 ש"ח יותר זול מהמחיר הנמוך בזאפ אז סה"כ אני די מרוצה....

גם הכרטיס קול נראה מבטיח ואני מת על אסוס בכל מקרה אז בטח בקרוב אני אזמין אותו גם.

אם למישהו יש עוד משהו להציע אז אני אשמח - גם רמקולים וגם כ. קול.

תודה!

הבחור מהביקורת ב-OCC משתמש בקטע של אינפקטד בשביל לבדוק את הכרטיס :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים