עבור לתוכן

האם המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600 2.8Ghz 2Mb BOX AM2 מתאים למפרט הנ"ל?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מזמין את המפרט הבא (לפי מפרט קיים באתר)

גוף קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775

לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX

זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - OCZ 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty

כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 Sapphire Design PCI-E (הפריט היחיד שהזמנתי שונה מהמפרט)

דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250

צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125

מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan

המעבד המומלץ היה Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box AMD ב395 ש"ח אחריות 35 חודשים

אבל אין אותו במלאי בפנדה, במקומו הם מציעים AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600 2.8Ghz 2Mb BOX AM2 ב 460 ש"ח אחריות 35 חודשים

הם די תקעו אותי, כי בזאפ הם הכי זולים בשני המעבדים, והמחיר של המעבד הראשון אצל המתחרה הזול ביותר מלבדם הוא 437 ש"ח, לכן כבר עדיף לי לקנות את המעבד השני. עוד לא יצא לי לשאת ולתת על המחיר, כיוון שלפני כן אני רוצה לדעת אם הוא בכלל מתאים למפרט הזה, ובפרט- לגוף הקירור. עוד דבר- כבר העמסתי מעט על הספק עם השינוי של הכרטיס מסך, האם שינוי המעבד הוא קריטי מהבחינה הזו?

פורסם

אתה מתכנן OC?

פורסם
  • מחבר

לא

פורסם

אני לא מבין למה לקחת גוף קירור כזה למעבד גם Arctic-Cooling Freezer 64

היה עושה את העבודה ב100 שקל פחות.

גם אם אתה מייעד את המחשב בעיקרו הגדול למשחקים, עדיף פלטפורמה של אינטל שתוציא

את המקסימום מהכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי- זהו מפרט שהורכב ע"י החבר'ה כאן באתר, ואני סומך על דעתם.

בכל אופן- אנחנו סוטים מהשאלה המקורית. אשמח אם למישהו יש תשובה...

פורסם

ובכן, אתה מודע לכך שבלוח האם הנ"ל ישנו כרטיס מסך מובנה... כן?

כפי שנאמר, הקירור מיותר אם לא מתוכנן אוברקלוק.

כונן קשיח מאוד לא משתלם וגם ישנם צורבים טובים יותר.

אני מציע שתפנה לפורום מפרטי מחשב כדי שיתאימו לך מערכת בידיוק לצרכים ולתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

ממש הפתעת אותי מכיוון שזהו מפרט שקיים באתר. חיפשתי מפרט למחשב שמתאים למשחקים בתקציב של 3000 ש"ח וזה מה שהיה. אתה בעצם אומר שהמפרט הזה הוא:

- לא משתלם (לפחות מבחינת צורב וHD)?

- מתאים רק למי שמתכנן OC?

פורסם

אשמח לעזור לך, אך זהו לא הפורום המתאים. אם אתה רוצה מפרט טוב פנה לפורום מפרטי-מחשב. :)

ואני אשמח אם תתן קישור למקום בו ראית את המפרט באתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים