עבור לתוכן

ה-WD6400AAK החדש שלי לא נקלט במחשב למרות שבהתחלה הוא כן נקלט

Featured Replies

פורסם

שלום, אתמול קיבלתי מסקיי פיסי את הארד דיסק החדש שהמלצתם לי עליו ויש לי כמה בעיות:

א) משום מה שלחו לי אותו באריזה של ספק כוח HIPER530 ולפני שפתחתי אותה חשבתי שהם טעו בהזמנה אבל לאחר מכן ראיתי שם את ההארד דיסק, שהגיע בלי שום כלי עזר אחרים(לא מחברי SATA, לא הוראות הפעלה) מזל שהיה לי מחבר SATA נוסף שהגיע עם המחשב פעם, היו שם רק את ההארד דיסק בתוך שקית מבודדת חשמל סטטי וזהו, הייתי בהלם.

ב) ניסיתי לאחר מכן להתקין אותו במחשב וזה פשוט בלתי אפשרי לחבר אותו 100% לכלוב של ה-AURORA 570 אז החיבור עד עכשיו לא מושלם.

ג)חיברתי אליו את הספק כוח ואת המחבר SATA ויש שם עוד שקע של 8 פינים שאני לא יודע למה הוא משמש אז השארתי אותו לא מחובר.

ד)את הקצה השני חיברתי לשקע SATA בלוח האם.

ה)פירמטתי את הדיסק והצבתי אות והכל היה בסדר, העברתי אל הארד דיסק את תיקיית הקבצים הכי גדולה שלי כדי לבחון אותו והוא עבד בסדר גמור. אבל היום בבוקר משום מה כל הארד דיסק"נעלם" מהמחשב לאחר לילה שהמחשב דלק כל הזמן , הפעלתי את המחשב מחדש והוא שוב חזר אבל לאחר זמן קצר הוא נעלם שוב.

אחרי הפעם הזאת שהפעלתי את המחשב המחשב השתהה קצת לפני שהוא העלה את הXP והריץ דיווח FOURTH HARD DISK ERROR.

פתחתי את המחשב וחיברתי הפעם את המחבר לשקע SATA אחר אבל עדיין אותה בעיה.

יש לכם מושג למה זה קורה?

פורסם

יש לך מחשב אחר לבדוק את הדיסק עליו (אפילו אולי של חבר) ?

אמרת שקיבלת את ההארד דיסק באריזה של ספק כוח, האם בתוך האריזה הזו ההארד דיסק היה בתוך שקית/קופסא אטומה ?

פורסם
  • מחבר

בתוך האריזה ההארד דיסק עצמו היה אטום בתוך שקית שחורה-שקופה נגד חשמל סטטי.

אני יכול לבדוק אותו אצל חבר אבל הבעיה היא שגם אם במחשב אחר הוא ייקלט זה עדיין לא אומר לי שהכל בסדר כי גם אצלי הוא נקלט והכל היה בסדר בהתחלה עד שהיום בבוקר הוא פשוט "נעלם".

פורסם

הוא משמיע רעש כשהמחשב עולה ?

פורסם
  • מחבר

לא..

פורסם

למה לא להשתמש באחריות ?

פורסם
  • מחבר

לפני שאני אשתמש בה אני רוצה להיות בטוח שהמוצר עצמו באמת פגום..

פורסם

בא נחדד כמה דברים

שהדיסק הגיע אליך הוא הגיע אטום - כלומר אתה פתחת אותו??

או שהוא היה בשקית שכבר נפתחה.ואם כבר דיסק מגיע ככה זה בשביל לשים מדבקת אחריות של החברה שמכרה לך אותו.

חשוב למצוא את המדבקה הזו.

הלוח אם\ביוס רואים את הכונן ?

זה הכונן הראשי שלך או כונן משני?

פורסם

ההארדיסק אמור להגיע סך הכל בשקית אלקטרוסטטית בלי שום רכיבים נוספים, תמיד זה ככה

זה שארזו לך אותו באריזת קרטון חיצונית זה רק לצורך המשלוח.

ובקשר לבעיה שלך, תבדוק שהכבל SATA ששמת תקין

פורסם
  • מחבר

בא נחדד כמה דברים

שהדיסק הגיע אליך הוא הגיע אטום - כלומר אתה פתחת אותו??

או שהוא היה בשקית שכבר נפתחה.ואם כבר דיסק מגיע ככה זה בשביל לשים מדבקת אחריות של החברה שמכרה לך אותו.

חשוב למצוא את המדבקה הזו.

הלוח אם\ביוס רואים את הכונן ?

זה הכונן הראשי שלך או כונן משני?

כן הוא היה אטום, אני פתחתי את השקית, כשהכונן מזוהה בXP הוא מזוהה גם בביוס(נכון לעכשיו הוא כן מזוהה).

הכבל SATA תקין.

פורסם

תפרמט אותו ותיצור מחיצות מחדש.אם הוא מזוהה אז לא צריכה להיות בעיה

אם אתה שומע ממנו "נקישות" תחליף אותו במסגרת האחריות.

פורסם

תנתק את חיבור החשמל ותחבר.. תנסה אפילו חיבור חשמל אחר.

כנ"ל לגבי SATA, אם יש לך כבל אחר אז שווה לנסות.

פורסם

תנסה ללכת ל

control panel->administrative tools->computer management->storage->disk management

ככה זה בוויסטה אבל אמור להיות דבר זהה בXP

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו הכל תקין, אני רואה את הארד דיסק ואני מפעיל ממנו קבצים, אם התקלות יחזרו אני אעשה את מה שהמלצתם לעשות, תודה על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים