עבור לתוכן

שאלה במשחק מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס.

האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד....

קצת פרטים:

המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F. חלונות ויסטה

הבעייה היא שהמשחק נתקע הרבה.... ולקראת הסוף הוא אפילו יותא לווינדוס

אמרו לי:

להוריד רזולוציה

להוריד AA

להגדיל זיכרון מחשב.

להתקין את המשחק מחדש.

מה אתם אומרים

פורסם

Minimum Requirements

CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz

Graphics: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)

RAM: 768Mb/1Gb on Windows Vista

HDD: 6GB

Internet: 256k+

Optical Drive: DVD

Software: DX9.0c with Windows XP

Recommended Requirements

CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)

Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent

RAM: 1.5Gb

HDD: 6GB

Internet: 512k+ (128k+ upstream)

Optical Drive: DVD

Software: DX10 with Windows Vista

תנסה להוריד את הדרייבר האחרון של הכרטיס שלך ואולי להוריד את הרזולוציה שאתה משחק בה.

לגבי התקנה מחדש לא נראה לי שיש סיבה אבל אם כל הנ"ל לא עוזרים להזיק זה לא יכול

בהצלחה :xyxthumbs:

בכל מקרה (ותתקנו אותי אם אני טועה) ויסטה ו 2G זיכרון לא הולך כל כך טוב ביחד ויסטה היא מערכת מאוד כבדה.

פורסם

בכל מקרה (ותתקנו אותי אם אני טועה) ויסטה ו 2G זיכרון לא הולך כל כך טוב ביחד ויסטה היא מערכת מאוד כבדה.

קלישאה של חסרי נסיון, אני עם ויסטה בקונפיגורציה כמעט זהה כבר למעלה משנתיים, הא... כן וסיימתי את קרייסיס כבר ממזמן, לא קרס ולא נעליים.

פורסם
  • מחבר

פרט קונפיגורציה זהה ??

פורסם
אמרו לי:

להוריד רזולוציה

להוריד AA

להגדיל זיכרון מחשב.

להתקין את המשחק מחדש.

לא יודע מי אמר לך את זה, אבל אלו המלצות מגוחכות למדיי.

אני מציע שקודם כל תבדוק מה הטמפ' של הרכיבים אצלך במחשב(מעבד/לוח אם/כרטיס מסך)

ובנוסף - תרשום כאן מה המפרט המלא שברשותך(תציין באיזה ספק כוח אתה משתמש)

תבדוק גם אם קיימים דרייברים עדכניים לכרטיס מסך(באיזה גרסאת דרייברים אתה משתמש כרגע?)

*נ.ב - תערוך בבקשה את כותרת הדיון שלך, כך שתהיה יותר אינפורמטיבית וחוקית ע"פי חוקי הפורום.

תודה.

פורסם

קלישאה של חסרי נסיון, אני עם ויסטה בקונפיגורציה כמעט זהה כבר למעלה משנתיים, הא... כן וסיימתי את קרייסיס כבר ממזמן, לא קרס ולא נעליים.

לפני שאנחנו מדברים על חסרי ניסיון כדי להיות דייקנים בנושא בו אנו מדברים שכן ויסטה יצאה לשוק ב30 בינואר 2007 אז איך לך יש את המערכת למעלה מ-שנתיים אני באמת שלא מבין.

Windows Vista is a line of operating systems developed by Microsoft for use on personal computers, including home and business desktops, laptops, Tablet PCs, and media center PCs. Prior to its announcement on July 22, 2005, Windows Vista was known by its codename Longhorn.[4] Development was completed on November 8, 2006; over the following three months it was released in stages to computer hardware and software manufacturers, business customers, and retail channels. On January 30, 2007, it was released worldwide,[5] and was made available for purchase and download from Microsoft's website.[6] The release of Windows Vista came more than five years after the introduction of its predecessor, Windows XP, the longest time span between successive releases of Microsoft Windows

לגבי הזיכרון נכון שבאתר הרישמי כתוב שויסטה יכולה לעבוד עם זיכרון של 1G אבל אני עדיין לא פגשתי במחשב עם ויסטה שעבד כמו שצריך עם כל כך מעט זיכרון.

פורסם

אני עדיין לא פגשתי במחשב עם ויסטה שעבד כמו שצריך עם כל כך מעט זיכרון.

נעים מאוד, מתן :)

(עכשיו ספציפית אני על XP, אבל הסרתי את ה-Vista מסיבות אחרות)

בכל אופן, 2 גיגה זה מעל ומעבר למערכת הפעלה הזאת, והסיכויים שהבעיה שפותח הת'רד מציג קשורים לבעיית כמות זיכרון - קטנים, ואף לא קיימים.

בכל אופן, בוא לא נגרור את הת'רד הזה לדיון על Vista.

כרגע הצעתי לפותח הת'רד מס' הצעות, נחכה לעידכונים ממנו בהמשך.

(כמובן שמי שיש לו הצעות נוספות - יותר ממוזמן להציע)

פורסם

לפני שאנחנו מדברים על חסרי ניסיון כדי להיות דייקנים בנושא בו אנו מדברים שכן ויסטה יצאה לשוק ב30 בינואר 2007 אז איך לך יש את המערכת למעלה מ-שנתיים אני באמת שלא מבין.

RC1 לא המשקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים