עבור לתוכן

OC לQ6600 פעם ראשונה

Featured Replies

פורסם

מה זאת אומרת קיבל 1400 ? המחלק הוא לפי הבאס..זאת אומרת אם הבאס הוא 350MHz אז ביחס של 1:1..

זה יוצא בדיוק 700 (350*2)...

בכל אופן תעלה את המתח לאזור ה1.45V+-..את הטמפ' של הגשר הצפוני אתהיכול לבדוק בתוכנה שסופקה לך עם הלוח אם..או כל תוכנה ניטור כמו EVEREST..

• תגובות 40
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם היה לך כמה פאשלוט בדרך אז אני ממליץ לך קודם לעשות cmos clr ואז להתחיל צהתחלה בצורה יציבה ובקפיצות קטנות

ובערך ב אזור ה 3.3 Ghz אני ממליץ לך להעלות את המתח לאזור ה 1.40 - 1.45 v זה יעשה את העבודה .

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת קיבל 1400 ? המחלק הוא לפי הבאס..זאת אומרת אם הבאס הוא 350MHz אז ביחס של 1:1..

זה יוצא בדיוק 700 (350*2)...

בכל אופן תעלה את המתח לאזור ה1.45V+-..את הטמפ' של הגשר הצפוני אתהיכול לבדוק בתוכנה שסופקה לך עם הלוח אם..או כל תוכנה ניטור כמו EVEREST..

את הלוח הזה קיבלתי בתור פיצוי למה שקרה לי עם הMSI שכל פעם הוא היה נשרף לי.

אוקי אני יעשה בדיקת טמפ' ויעלה תמונה עם EVEREST וגם REALTEMP

הבאס היה 350 וככה הזיכרונות היו על 700. כמו שאמרת.[br]פורסם בתאריך: 19.11.2008 בשעה 20:31:55

ד"א איזה וינדוס יהיה מועדף בשביל OC?

XP או VISTA?

הינה התמונה

1064018744.JPG

פורסם
  • מחבר

כן אמת חח

אין טעם לעשות בדיקת מאמץ כי המשחב לא בOC כמו שאתה רואה.

לגבי השאלה השנייה שלי מה עדיף VISTA או XP לאובר קלוק?

פורסם

למה אין טעם ? להפך..חובה לעשות עכשיו לראות מה הטמפ' של כלל הרכיבים..לפני הOC..

ובגדול אין העדפה למערכת הפעלה..

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי:) נראלי השישי שבת הזה אני יעבור לVISTA למה הXP בעברית הזה לא עושה לי טוב. חייב אנגלית:) חחח

הינה תמונה של orthos

126914328.JPG

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להוריד כבר vista ומה ההבדל בין x64 ל x86?

פורסם
  • מחבר

אני עומד כבר על 3.1 המעלות כבר במקסימום של המעבד שלי במנוחה 68-72 במאמץ 80 כבר אפשר לראות בתמונותת.

הינה פרטים

vcore 1.6

memory 2.178

nb 1.563

vcore xffset voltag +100mv

במנוחה+super pi

998418441.JPG

במאמץ:

708029617.JPG

OC חמוד ביותר אני ינסה לעלות עוד טיפה מקסימום אני יחזור ל3.1

מחר אני יורד לקנות עוד מאורר 12CM לצד המארז שיקרר לי את הצ'יפסט ואת הזיכרונות.

איך בינתיים?:)

פורסם

הטמפ' גבוהות מדי...תוריד את המתח ותראה אם המערכת שורדת..

פורסם

המתח למעבד מאוד גבוה יחסית ל VID הנמוך שלו ולתדר של הOC.

הטמפרטורות מאוד גבוהות ואני די בטוח שזה לא יציב תחת עומס אמיתי.

פורסם
  • מחבר

כן המערכת עלתה והמעלות 60-63

הורדתי ל1.55

פורסם
  • מחבר

העלתי במהירות 3.15

מתח 1.56

פורסם

המתח עדיין גבוה מידי ביחס ל- OC שביצעת, לדעתי המעלות עדיין יהיו גבוהות מידי גם עכשיו.

מניסיוני עם ה- Q6600 עם מתח VID 1.325v (פחות טוב משלך), הוא התייצב על 3.2GHz במתח 1.425v ובשביל שיתייצב על 3.4-3.6GHz הייתי צריך לעבור את ה- 1.6v במתח, המעלות היו מאוד גבוליות (נשק ל- 80C אחרי כמה שעות במאמץ עם OCCT, שזו תוכנה שיותר מאמצת את המעבד מ- Orthos).

בסופו של דבר התפשרתי על 3.2GHz בגלל המתח הגבוה שנדרש ב- OC ל- 3.4-3.6GHz. מה שמוזר, בין הפרמטרים הללו לא הצלחתי להשיג יציבות בשום מצב.

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את הOC מכיוון שהוא היה עולה ונפל כל פעם לא רציתי לעלות יותר מידי את המתח.

אני יעשה שוב OC עוד מעט ואני ינסה להגיע למקס' של המעבד במינמום מתח אם אני יעמוד על 3.2 ככה עם מתח 1.4 זה טוב מאוד המתח סטנדרטי וגם הOC חמוד ביותר זה יהיה שיפור של כ35-40%

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים