פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים שלום,קניתי לוח GA-M61PME-S2מעבד 4200 X2וזיכרון NCP 1GBבמחשב יש קשיח וצורב ואפילו פלופיהתקנתי הכל אך:במהלך התקנת מ"ה המעבד התחמם והייתה התראת זמזם.בביוס הראה 70 מעלות ולאחר סיום ההתקנה 48 מעלות (במנוחה)אח"כ לסרוגין מופיעה לי הודעה: התקן USB לא מזוהה או שגיאה בזיהוי וזה מופיע ונעלם לסרוגיןכאשר אני עושה ריסטארט דרך המ"ה המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ויש התראת זמזם,אבל כאשר אני מכבה לגמרי את המחשב ואח"כ מדליק אותו המאוורר פועל,הכי חשוב: הספק ג'נריכשהחלפתי לג'נרים אחרים בביוס קיבלתי מעלות אחרות לגמרי (29 מעלות ובעוד ספק 36 מעלות) במנוחה אבל השאר אותו הדבריש לציין כי הסוקט בלוח הוא 24 פין והספקים הם 20 פין - אבל בחוברת כתוב כי ניתן לחבר ספקים של 20 פיןהאם ייתכן כי הספק עושה לי את כל הברדק למרות שלפי החוברת של הלוח מותר לחבר ספק כזה?לפי מה שקראתי יכולות להיות בעיות קריסה של מ"ה אבל לא את התופעות שציינתיהאם יש למישהו נסיון במקרה כזה?מודה מראש לעוזרים
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים חום מעבד נגרם בדרך כלל מאבק בצלעות קירור תנקה אבק ותרענן משחת תרמית.בקשר ל USB תראה אם הוא מזוהה במנהל התקנים תסיר אותו ותן למחשב לזהות אותו מחדש וגם תבדוקאם הוא מזוהה בביוס באופן תקין תריץ על הדרך בדיקה לוירוסים זה לא יזיק בקשר לספק אם הוא גינרי אז אני ממליץ לך להשקיע ולהחליף אותו כדי שלא תצא בנזק בגללו.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר גוף הקרור חדש כולל הפס (משחה) הטרמי שבא איתו.אין טעם בבדיקת וירוסים, המחשב עם התקנה נקיה של מ"ה ועדיין לא חובר לאינטרנט.גם לאחר שאני מחבר DOK התאורה הירוקה שלו נחלשת ומתחזקת לסרוגין
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים מחבר היום קיבלתי בהשאלה מזיגזג ספק HEC לבדיקהאז קודם כל: שאפו לחנות.ואני אדווח מה התוצאה שנלמד כולנו
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר אז טוב, כפי שהבטחתי כדי שנלמד חיברתי את הספק ו.......................ללא הועיל. עם עזרה מזיגזג (אני מתחיל להישמע כמו פרסומת :-[) נכנסתי להגדרות הביוס ושם יש מצב של FAN CONTROL ובכן, נטרלתי אותו ובאמת הבעיות עם המאוורר נפתרו - כניראה שהקרור שנמכר לי בנפרד (לא באריזת RETAIL) לא תומך בפונקציה - אולי בגלל שיש לו פלג עם 3 חוטים במקום 4 לגבי הבעיה עם ה USB - גיליתי שקע במארז תקול שגרם לבעיה, לאחר ניתוק החיוט ממנו גם כאן נפתרה הבעיה. לגבי החום, האם 38 מעלות במנוחה למעבד הזה זה נורמלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.