פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים זה לא המלצה אבל דבר אחד אני אכן יכול לציין, שאני התקשרתי היום למעבדה של יעל והם אמרו שמסכים שלפי הבר-קוד קנו אצלם אז הם אכן נותנים להם אחריות.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מהו הפאנל?יש קישור עם כל הפרטים אל תהסס להציץ בו,לא תפגע.רמז...כמו 2408wfp .
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים אני מוכן קח כסף תן מסך באותו רגע!!! אם אתה מוכן אין לי בעיה! מוכן לעשות איתך זיכרון דברים וכל מה שתירצה!
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים תמצאו דיל למסכי 24 אני בטוח שיהיו יותר קופצים 27 נראה לי שזה מסך גדול מאוד בשביל מחשב
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים טוב רן למעלה רציני וחבר שלו ככה שסיימנו. תודה לכולם לא ציפיתי שזה ייקח כמה שעות אבל הרכבת צ'ו-צ'ו-צ'ו עזבה את הרציף. תודה לכולם. צ'ו-צ'ו-צ'ו ? ;D יפה, אלכס, שיחקת אותה.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים - אני (חוץ ממני יש עוד 5)[*]יעקב[*]גונן[*]רן[*]נתנאל[*]יוסי-----------------------------------------------------------------------|אלכס וקוניו,אי"ה עוד חודש תקבלו את המסכים, אני מאוד אשמח אם תפרסמו פה חוות דעת - איך אתם מתרשמים מן המסכים. היות שאני מתלבט בין המסך הזה ומסכי 24", זה בהחלט יעזור לי וישפיע על החלטות קנייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.