פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים בעיה מוזרה עם הלוח אם GIGABYTE p43 יש לי מקלדת ועכבר USB, שניהם עבדו פתאום הם מתחילים לעבוד מוזר. עובדים ואז אני שומע צליל של זיהוי וניתוק וכאילו הם מאתחלים את עצמם מחדש.לאחר שחיברתי את המקלדת ב PS2 המקלדת עובדת חלק.והעכבר עדיין מגמגם..האם הבעיה היא חומרית או DRIVER?
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר הם מחוברים ישירות או דרך מפצל USB?מה עוד מחובר אצלך ל-USB?הם מחוברים ישירות מאחורה ורק הם מחוברים.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר האם כשאתה מחבר DOK למחשב הוא עובד טוב או גם הוא סובל מאותה תופעה?DOK מה זה?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים פותח התראדרציתי להגיד לך שיש היום כרטיסי החברה PCI ל 4 יציאות יואסבי ..כך שאין ממש טעם לנסות לשבור את הראש במידה ויש תקלת חומרה30 שקלים אתה קונה אחד כזה (אני קניתי היום עובד מצוייןן!!! ) התקנה פשוטה אתה פשוט שם אותו וזהו אין דיסק אין דרייברים אין בטיח...4 יציאות מאחורה ועוד אחת פנימית http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=488&CatCode=461שוב אני אומר , שווה מאוד במידה ויש בעיות חומרהועם הנסיון שלי עם לוחות של ג'יגבייטיש בעיות חומרההרבה בעיות ...
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים לפותח הת'ארד , אני מציע לעשות קליק ימני על המחשב שלי ולבחור ניהול אח"כ לך למנהל התקנים ותמחק את כל ההתקנים שיש תחת הUSB ותעשה ריסטרטותראה אם זה פותר את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.