פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר כן כן זאת אמא שלו פשוט הייתי את ול חצי מת ולא היה לי מה לעשות אז החלטתי לפתוח ת'רד מפגר?
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מאיפה אתם בדיוק?? בני כמה אתם בדיוק?? מתי הלכתם לישון לאחרונה בדיוק!!?!?!???!?!!?!?
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר אנחנו ממגדל העמק נאף בת 17 אני בן 16ואני לא ישנתי בסביבות ה 96 שעות
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים אנחנו ממגדל העמק נאף בת 17 אני בן 16ואני לא ישנתי בסביבות ה 96 שעותרואים שנאף יותר גדולה.........., רואים שלא ישנת 96 שעות........, רואים, כבר לא רואים...., לא יודע מה רואים....., רואים שאתה מוזר..., או שלא,....לא יודע..., למה בדיוק לא ישנת 96 שעות!?!?!????
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים אני לא מצליח להישאר ער יותר מ53 שעות רצוף......זה רצח!ואתה מנסה כי.......?
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים גם אני עוד מעט זזה לישון.....לפני שאני אתחיל להתחרפן כמו מישהו.....אהם...איגור....אהם....
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים לא מנסה...עשיתי את זה פעם אחת כי היה לי טונות של דברים לעשות ועשיתי הכל רצוף אז אחרי 53 שעות כבר לא היה לי כוח והלכתי לישון......
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר אני לא מרגיש טוב אני חולה ולא מסוגל לישון (ניסיתי כדורי שינה) אז קראת 5 שעות רצוף את שר הטבעות - אחוות הטבעת בגרסה האנגלית המקורית (אנגלית ימי ביינימית נראת טוב יותר כאשרר אתה מסטול) וברקע התנגן בודו זן שינטו גרגויאנס אניגמה אניה ומה לא (גם קריידל)
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים לא מנסה...עשיתי את זה פעם אחת כי היה לי טונות של דברים לעשות ועשיתי הכל רצוף אז אחרי 53 שעות כבר לא היה לי כוח והלכתי לישון......אתם קרועים...., אפילו שעה לא ישנת באמצע???אני לא מרגיש טוב אני חולה ולא מסוגל לישון (ניסיתי כדורי שינה) אז קראת 5 שעות רצוף את שר הטבעות - אחוות הטבעת בגרסה האנגלית המקורית (אנגלית ימי ביינימית נראת טוב יותר כאשרר אתה מסטול) וברקע התנגן בודו זן שינטו גרגויאנס אניגמה אניה ומה לא (גם קריידל) כשאתה חולה, אתה לא מת לישון כאילו כזה.....?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.