עבור לתוכן

כרטיס ה 4870 HD... האם הוא מספיק?

Featured Replies

פורסם

האם הכרטיס הזה (4870 HD) מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים החדשים: CRYSIS , FALLOUT 3 , ASSASSINS CREED או משחקים שעומדים לצאת

בקרוב על הרזולוציה הכי גבוהה בשביל 22 אינצ' ועל ההגדרות הכי מקסימליות (כולל AA מקסימלי) ?

ואם כן, האם הוא מעל ומעבר בשביל העבודה הזאת או שזה בערך הגבול שלו?

ואם לא, האם ה 4870 X2 מספיק טוב?

פורסם

כל עוד לא תפעיל את ה AA על יותר ממינימום לא תהיה בעיה בכלל, אבל AA טוחן את הכרטיס (כל כרטיס) כך שמעל AA*4 אין טעם בכלל לשחק שכן זה עלול להוריד את ה FPS דרמטית.

פורסם
  • מחבר

אז אני יכול לומר בבטחה שלהפעיל משחקים על הרזולוציה וההגדרות הכי גבוהות על מסך 22 אינצ עם ה4870 ונגיד AA 4 הם יעבדו חלק בלי בעיה בכלל?

(אני מתכוון אפילו לא תקיעות קטנטנות)

פורסם

תראה, אני מניח שאתה רוצה להפעיל על 1900*1200 אז זה אמור לעבוד חלק (חוץ אולי מיוצאי דופן דוגמת crysis).

ה AA (מעל AA4) כבר לא יציג הבדלים משמעותיים מבחינה ויזאולית אך משמעותיים מבחינת ביצועים.

אם אתה רוצה לבדוק ממש לעומק אתה יכול לראות מבחני ביצועים של משחקים עם הכרטיס באתרים כגון guru3d שם טחנו את הכרטיס על כל מיני עומסים.

לדעתי, קנה בראש שקט- אחיו הגדול ה 4870X2 זה בזבוז כסף (לרזולוציה כזו).

פורסם

אפילו 4850 יכול לעשות את העבודה במסך שלך ככה ש4870 בהחלט יספק אותך ואפילו יהיה קצת אוברקיל.

לי למשל יש 4850 ולפעמים אני משתמש במסך 20 אינץ(שהוא באותה רזולוציה כמו 22) ואת כל המשחקים כולל קרייסיס ופאר קריי 2 הוא מפעיל על הגדרות הכי גבוהות ללא תקיעות. עם AA יש לעיתיים רחוקות דרופים אבל לא כאלה שפוגעים בחוויה(בעיקר בקרייסיס, פאר קרי2 רץ טוב גם עם AAX4).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לשתיכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים