עבור לתוכן

DVD שיכול לקרוא הארד דיסק USB. הגיוני בפחות מ150 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מכשיר DVD בשביל ההורים שלי. חוץ מהדרישות הסטנדרטיות למדי (קורא DIVX, תומך בכתוביות, לא צריך יכולת הקלטה), חשוב שתהיה בו אפשרות לחבר דיסק חיצוני USB.

ראיתי פרסום באחד העיתונים המציע מכשיר הטוען לתכונות הללו באזור ה150 ש"ח. אני לא סומך על חנויות סוג ז' שמפרסמות בעיתונים, ואני מניח שאי אפשר למצוא מכשיר נורמאלי ברמת המחירים הזו. אני טועה? כמה אמור לעלות DVD סביר עם כניסת USB?

אגב, מדובר בטלוויזיה בת 8 שנים בערך, המתפקדת בסדר גמור כרגע וכנראה לא תוחלף בקרוב. הכניסות היחידות שיש מאחורה זה חיבור אנטנה וSCART, אז אני מעדיף מכשיר שיש בו יציאה כזו (שלמיטב ידיעתי נחשבת די מיושנת כיום) כדי להתעסק עם כמה שפחות מתאמים למיניהם.

פורסם

לדעתי עדיף לחסוך עוד קצת כסף ולקנות מכשיר עם שם טוב ואיכות הרכבה מעט טובה יותר.

אני אישית מאוד מרוצה ממכשיר של XORO ופיוניר...

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי נכון.

לא אמרתי שהתקציב הוא 150 ש"ח, זו פשוט מודעה שראיתי בעיתון. השאלה שלי היא מהו המכשיר המשתלם ביותר הכולל את התכונות הדרושות?

פורסם

חבל לך על הזמן. המכשירים הזולים לא שווים כלום בקריאת USB (הרבה קרטועים). לי אישית יש פיוניר ואני מרוצה מאוד.

פורסם

המכשירים הזולים לא שווים כלום בקריאת USB (הרבה קרטועים).

לא יודע על מה אתה מדבר, כי זה שטויות.

זה הרי ידוע שדווקא הDVD הפשוטים/זולים הם אלו שמחזיקים הכי הרבה זמן, ואני מדבר למשל על DVD של PROSOUND שנחשבת לחבר'ה "ג'נרית" ואני בטוח שכמעט לכל מפעל/עסק יש את הDVD שלהם או אחד בסגנון, והוא מחזיק יפה מאוד כמה שנים של טחינה/קריעה איך שלא תקרא לזה.

ועכשיו לדוגמה אישית שלי, לי בבית יש DVD כבר כמה שנים של Hyundai, עלה 150/200 ש"ח, עם כניסת USB, קורא דיסקים מצויין, וקורא USB יפה מאוד, בלי קירטועים. ומשרת נאמנה. (אגב, דק מאוד)

אז במקום לירות צרור של מילים חסרות בסיס, תבסס את עצמך להבא.

פורסם

אתה מבסס את הדוגמא שלך על שני מכשירי DVD ומצד שני טוען שהוא לא מבסס את עצמו??

לכמה חברים שלי יש (או יותר נכון היו) מכשירי DVD זולים וכמעט כולם מלבד אחד הלכו לעולמם אחרי זמן קצר או שאינם מתפקדים בצורה תקינה (מדובר על בערך 5-6 מכשירים). להורים שלי היה DVD של המילטון שעלה בערך 150 ש"ח ונחש מה - מדובר בזבל מוחלט שהלך לעולמו אחרי מספר חודשים וזאת למרות שההורים שלי השתמשו בו פחות מ-10 פעמים.

לעומת זאת, לאח שלי יש פיוניר 383 שמחזיק מעמד כבר יותר משנתיים למרות שאני והוא טוחנים אותו וצפינו בערך ב-200 סרטים או יותר במכשיר הזה.

דרך אגב, אתה מוזמן לחפש בגוגל PROSOUND וחברת פירלס שמשווקת אותם ולראות עד כמה הם "אמינים" (גם ה"יבואן" וגם המכשירים לא אמינים).

פורסם

תמיד מחייך כתב את רוב מה שהיה לי לכתוב. לגבי נקודת הUSB: כשבאתי לקנות DVD חדש זו היתה הנקודה הכי חשובה שבדקתי (מבחינתי)

ומניסיון אצל חברים ובדיקה בחנויות ושיטוט ברשת - הרוב המוחלט של הDVDים הזולים לא קוראים מכניסת הUSB בצורה רציפה.

פורסם
  • מחבר

מצד אחד, גם אני חושש ממוצרים זולים מכל הסיבות שהוזכרו.

מצד שני, הפיוניר 383 עולה פי 3 יותר! אין משהו סביר באמצע?

פורסם

לפעמים זה שווה את ההשקעה כי לדעתי אין דבר יותר מעצבן ב-DVD שלא מזהה חצי מהדיסקים שאתה מביא לו ומקרטע באמצע סרט (מה שיכול לקרות המון עם DVD זול בקריאה מכונן חיצוני). אבל זו אולי דעתי כי היה לי נסיון עם הרבה מכשירים מחורבנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים