פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים שלום!יש לי כרטיס סאונד של גיגהבייט חיברתי את המחשב למגבר סראונד בכבל קואקסיאלי לחיבור הדיגיטאלי( ראה הגדרות בתמונת המסך המצב)התוצאה הנשמעת היא רק סטריאו - שני רמקולים קדמיים בלבד (הבעיה מופיעה גם באופצית הדמו - בTEST שמבוצע בהדמיית החדר המצוייר)שללתי את הבעיה בחיבורים למגבר ע"י זה שחיברתי את אותו כבל לDVD חיצוני - השידור היה תקין.המסקנה שלי היא שיש לי בעיה בהגדרות במחשב / בכרטיס סאונד האם יש למישהו תובנה מה צריך לעשות? (אנא ראו בהגדרות שצרפתי בתמונת המסך)תודה!![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים אתה תקבל אות 5.1 דיגיטלי, רק בסרטים המקודדים ב5.1, כלומר AC3 לדוגמא, ובמשחקים שיש להם קידוד פנימי לאות דיגיטלי.לשאר הדברים תצטרך לחבר כבל PL לRCA כפול, על מנת לקבל 5.1, החיבור עצמו יהיה אנלוגי.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה, אבל ברור!!! ..אני מדבר רק על סרטים שמקודדים במקור DTS או DOLBY DYGITAL בDVD עצמאי זה נשמע 5.1 כמצופהזה לא עובד בשידור מהמחשבכתבתי שגם ב TEST לרמקולים , רק הרמקולים הקדמיים עוובדים
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים test לא יודע לדמות 5.1 דרך דיגיטלי...יש לך ערכת קודקים, שכוללת AC3 במחשב?
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר אוקיי יש מצב שעלית על משהו.. תודהאים בודקים את זה?אשמח אם תשלח לי לינק לקודקים AC3?מתקינים את זה על הMEDIA PLAYER?שוב תודה!
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים תוריד דברים כמו k-lite codec packאו אחרים שמומלצים פה באתר, לא זוכר עוד, חיפוש קל בגוגל ייתן לך רשימה טובה.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר OK התקנתי את k-lite codec pack(אין לי מושג אם יש להגדיר משהו ספציפי, פשוט התקנתי)ראה תמונת מסך, על פיה נראה שהמחשב מזהה , ואמור לשדר 5.1 ובכל זאת נשמע רק סטריאוונראה שיש "שידור"" ובכל זאת שומעים המגבר משדר רק סטריאו... (בדקתי שוב ושוב את הגדרות המגבר, זו לא הבעיה)(להזכירך כשהכבל היה מחובר ל DVD זה עבד , כרגע מחובר לשקע דיגיטל קואקסיאלי)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים בעקרון חסר לך V קטן, בSPDIFתשווה בין המסכים ואז תבדוק.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר דן דן תותח אתה...תודה על התשובות המקצועיות... זה עובדכמה שאלות נוספות.. אשמח לשמוע את דעתך.. מצורף תמונת מסך להגדרות שלי..1 - איכשהו נוספו לי שני אייקונים ליד השעון של FFDSHOW אני מניח שככה זה אמור להיות?2 - כשאני מפעיל קבצי מחשב (להבדיל מ DVD) זה עובד רק עם אני מסמן V על ה DOLBY DECODER אבל אז הסאונד מתעוות3 - האם הגדרות הסאונד שלי במחשב אופטימאליות (ע"פ תמונת המסך המצב)ושוב.. הרבה תודה... [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים אז ככה, אין בעיה שהICONים האלה יעלו, אלו קודקים נוספים, משום מה אצלי הם כבר לא עולים, כנראה שזה סוגים מסויימים של קבציםתנסה בAUDIO DECODER, לאשר לו את הAC3 הוא עכשיו נמצא על DISABLED וגם את הDTSבנוסף לזה, בAC3 תחזיר את זה לAS IS, כי אם הסרט לא באמת 5.1, הוא לא באמת עושה עבודה טובה.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר דןדן שוב תודההאייקונים למטה מופיעים רק כאשר מנגנים קבצים מסויימים (לא במדית DVD מוכנה וקנויה)חיפשתי וחיפשתי איפה צריך לאשר AC3 ו DTS ל DISABLED ולא מצאתי...גם לא מצאתי היכן צריך "להחזיר" ל AS IS.... אשמח אם תסביר שוב..ותודה על הסבלנות..
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים תשווה את החלון של הAC3 שלך, עם מה שאני העלתי...ואם תסתכל על התמונה שעשית עם החצים, אז תראה שיש שם רשימה של CODECים, שיש שם גם AC3 וגם DTS (למרות שאצלי אני לא שיניתי את זה)
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר OK...אם אתה מדבר על מה שהעליתי בתמונת המסך..אז שיניתי ל AS ISב AC3 ו ב DTS האפשרויות הן :disableliba52s/pdif[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.