פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים במה טעיתי?[br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 19:44:40אתה יכול עד 4 מחיצות ראשיות שאחד מהם חייב להיות אקטיבית ששם יהיה לך קבצי ה NTLDR וה BOOT.INI ה BOOT.INI יודע לתת את הנתיב לקבצים של המערכות הפעלהאם ישנם כמה נתיבים למערכות הפעלה זה ניקרא מצב של DOUL BOOT והוא זה שנותן לך תפריט איזה מערכת הפעלה אתה רוצה להפעילעטית בעובדות.הנה ויסטה (עובדת!)על לוגיקל וגם עם XP בפרימרי[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים עטית בעובדות.הנה ויסטה (עובדת!)על לוגיקל וגם עם XP בפרימריזה נראה לי מוזר מחיצת BOOT והיא לא פריימרי אקטיבאיך אתה מסביר את זה?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים אז בחלון הזה ( גם ב XP ) BOOT - זה משם עולה החלונות SYSTEM - זה משם עושה BOOT למה ? ככה מיקרוסופט רוצים.........
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים רק ה boot loader צריך להיות על Primary.מערכות ההפעלה יכולות להיות גם בlogical. אין עם זה בעיה.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר מעניין שזה לא עבד לי.במחשב הקודם היו שתי מערכות הפעלה על דיסקים שונים וזה עבד.ובמחיצות שונות יש בעיה.ניסיתי לפתור את הבעיה באמצעות BCEDIT וזה העלים לי את ה XP מבלי לתקן את הבעיה.אז נאלצתי לעשות תיקון ל XP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.