עבור לתוכן

הצעות לשדרוג מערכת "ישנה", בבקשה.

Featured Replies

פורסם

חשבתי שזהו בדיוק הזמן, עם השקת המעבדים החדשים של אינטל, להתחדש במערכת חדשה...

אבל אז חשבתי עוד קצת.

יש לי E6400 שקניתי לפני שנתיים. במקור הוא 2.1Ghz אם אני לא טועה, ואני מריץ אותי על 3-3.2 (3.2 לא יציב כל כך, ייתכן דווקא בגלל הזיכרון). זוהי מהירות מכובדת ולמרות שאין ספק שהמעבדים החדשים של אינטל מציעים שיפור משמעותי - הם גם יעלו (או כבר עולים) ככה.

אז חשבתי לנצל את מה שיש לי ולהשתדרג מעט, בעיקר בזיכרון. יש לי 2GB 800 שרצים על ~940. לפעמים המערכת לא יציבה ויש לי תחושה שזה בגלל הזכרונות. אני מעוניין לקנות 2X2GB. שאלה - יש לי שני סלוטים ריקים. האם 2X2GB יכול לעבוד ביחד עם 1XGB ב-Dual speed?

ועוד שאלה - אני רוצה לקנות 2X2GB עם ביצועים גבוהים, אבל הזכרונות הישנים כנראה לא יצליחו לעמוד בלחץ. האם עדיף 6GB זיכרון שהוא יותר איטי, או 4GB זיכרון עם מהירות יותר גבוהה? (אני יודע שבעיקרון עדיף נפח, אבל אם אני לא מריץ הרבה אפליקציות במקביל אלא צריך אחת מהירה במיוחד - אולי עדיף עוד איזה 100 או 200 Mhz).

אשמח להמלצות נוספות לשדרוג. כמו למשל - האם אתם חושבים שעם ערכת קירור טובה יותר אני אצליח להריץ את המעבד למהירות גבוהה יותר, או שחבל על הכסף? האם יש ערכת קירור לערכת השבבים של לוח האם כדי להחליף את הקיימת, בלי להסתבך עם יותר מדי הרכבה ופירוק?

אני חושב שעם השקעה צנועה של 1000ש"ח אפשר להוסיף למחשב הזה עוד 15-20% ביצועים (ועוד חצי שנה עד שנה של שימוש). אשמח לעזרתכם.

תודה.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

(סליחה על ההקפצה)

פורסם

ציין את המפרט המלא, את הדרישות, ואת התקציב בכותרת.

פורסם

מישהו?

(סליחה על ההקפצה)

יש לך אזהרה ראשונה בגין הקפצה. בשלישית תושתק/ תורחק מהפורום.

אנא קרא את חוקי הפורום

וגם

ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

הכותרת שלך אינה עניינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים