פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים שלום רב,קניתי את ההרדיסק של Western Digital WD6400AAKS.אני משתמש בווינדוס XP SP3, כיצד לפרמט את ההרדיסק והאם לחלק אותו (ואם כן לחלק, אז לכמה ??) על מנת לנצל את ההרדיסק בצורה מירבית.תודה
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים תמיד כדאי לחלק את ההרדיסק לשניים, בן אדם שמשתמש בדואל בוט, כדאי לו אפילו שלוש מחיצות. כדי ליצור מחיצה חדשה אתה יכול לעשות זאת בעת ההתקנה של ווינדוס, או באמצעות תוכנות כדוגמת Partition Magic.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים אתה מקבל את הגודל האמיתי.. הוא פשוט מפורש בצורה לא נכונה.ולמה ש"תאבד" (כי אתה לא באמת מאבד.. אתה ידעת מראש לפי שקנית כונן קשיח) מעבר לזה?בקיצור - אני אפסיק לשאול אותך שאלות. התשובה היא לא, אתה לא תאבד נפח.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים תמיד כדאי לחלק את ההרדיסק לשניים, בן אדם שמשתמש בדואל בוט, כדאי לו אפילו שלוש מחיצות. כדי ליצור מחיצה חדשה אתה יכול לעשות זאת בעת ההתקנה של ווינדוס, או באמצעות תוכנות כדוגמת Partition Magic.אשמח לסיבה.... (עזוב רגע דואל בוט, או כונן שמכיל OS שזה מובן מאליו).
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים האם חלוקה לשתיים לא תגרום לאובדן חלק מהדיסק הקשיח ?נערך על פי הוראת מנהל הפורום ***
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים הנה תוכנה טובה וחינמית שתעזור לך לפצל את הכונן ואפילו לאחד אותו מחדשhttp://www.partition-tool.com/personal.htmוהכי חשוב - היא בחינם!!
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים תמיד כדאי לחלק את ההרדיסק לשניים, בן אדם שמשתמש בדואל בוט, כדאי לו אפילו שלוש מחיצות. כדי ליצור מחיצה חדשה אתה יכול לעשות זאת בעת ההתקנה של ווינדוס, או באמצעות תוכנות כדוגמת Partition Magic.כדאי לחלק את ההרדיסק רק אם מערכת ההפעלה תותקן עליו ואז לעשות מחיצה לכל מערכת הפעלה והשאר לנתונים. אחרת אין סיבהלחלק אותו. לזה שמעלי - הסיבה היא שיהיה אפשר לפרמט בקלות את המחיצה ע"מ לשדרג או לעשות CLEAN INSTALL ללא צורךלחפש איפה לגבות את החומר. הדבר גם מונע פרגמניטציה מיותרת של המחיצה של מערכת ההפעלה.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים כן...בהחלט..יבואו גמדים בלילה ויקחו מתוך המחשב את החלק השני.זה קרהלאח שלי שהוא חילק את שלו וקם בבוקר והוא ראה שמתוך 320 החדש שקנה נישארלו רק 180 !!!!!!!!!!הוא רץ לחנות והם החליפו לו ואמרו לו להתקין תוכנת אנטי גמדיש לך אזהרה שניה בגין ספאם. בשלישית תושתק/ תורחק מהפורום.אנא קרא את חוקי הפורום על מנת להמנע מדברים דומים בעתידאם ברצונך לומר משהו בנושא- עשה זאת בבקשה בהודעה פרטית, כדי שלא לשנות את נושא הדיון.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים כמה GB צריכה המחיצה של מערכת הפעלה XP SP3 32bit? גם אני הולך להתקין כזאת על המחשב החדש שלי בקרוב ומעוניין לדעת לכמה לפצלאגב, מדובר על אותו ההארדיסק בדיוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.