עבור לתוכן

נוצרה אצלי בילבוליה...{995FT OR 995NF}

Featured Replies

פורסם

גם אם אינם נכונים, בקרוב מאוד יתברר שהשפופרת הזאת היא ההפך הגמור ממה שציפו...

פורסם

Time will tell....

פורסם

טוב, ובקרוב מאוד יתברר שהמעבדים של אינטל ו-AMD (שתיהן) הם ההפך הגמור ממה שציפו..

בקרוב מאוד גם יתברר שאיכות הבניה ב-BMW M5 היא ההפך הגמור ממה שציפו...

בקרוב מאוד גם יתברר שמטוסי ה-F16 הם ההפך הגמור ממה שציפו..

בקרוב מאוד גם יתברר שההשפעות של המזון, אותו אנו אוכלים, על גופינו הוא ההפך הגמור ממה שציפו..

בקרוב מאוד יתברר שהשפעות הקרינה הרדיו-אקטיבית הן ההפך הגמור ממה שציפו..

בקרוב מאוד יתברר שנשק כימי וביולוגי הוא ההפך הגמור ממה שציפו...

בקרוב מאוד יתברר שהמטרה שלשמה דרעי לקח כל-כך הרבה כסף מקופת המדינה היא ההפך הגמור ממה שציפו...

בקרוב מאוד יתברר שהשפעת בעלי החיים בבית על ילדים קטנים היא ההפך הגמור ממה שציפו..

רואה? גם אני יכול לזכור סתם לאוויר משפטים לא מבוססים...

פורסם

אני את שלי אמרתי ידידי, קבל את זה איך שבא לך...

:bash:

פורסם

עריכה: אינקודר.. Sony פיתחו את טכנולוגית הCRT ראשונים מכל והם אחראים על זכויותיהם לגביו, ולא Mitsubishi.

קשקוש מוחלט, ערבבת פה המון דברים שלא קשורים אחד לשני..

איפה אתה רואה בהודעה שלי שטענתי שמיצ'ובישי "המציאו את טכנולוגית ה-CRT" ?

פורסם

האח של ה795FT הוא ה995FT, תקנו אותי אם אני טועה...

עכשיו מה איכותי יותר? ה 995FT OR 995NF...

תודה! הצלתם אותי!

לי יש LG studioWorks 995E שזכה בביקורות מעולות (ושעלה לפני שנתיים 2600 ש"ח...) !!!

אבל אם כבר לקנות היום - קנה את ה LG 915 FT שעולה עליו בהרבה אך הרבה יותר זול - 1700 - 2200 ש"ח.

995FT הוא דגם שקדם ל 915...מצטער שאין לי מפרטים מדויקים יותר (אני בעבודה ואין זמן)

פורסם

995FT הוא דגם שקדם ל 915...מצטער שאין לי מפרטים מדויקים יותר (אני בעבודה ואין זמן)

למעשה, ההיפך הוא הנכון.

ה-995FT הוא הדגם החדש יותר, אבל הוא מעט חלש יותר מה-915FT (יש לו קצב רענון נמוך יותר ב-1200x1600).

לי יש את ה-995 קרוב לשנה ואני די מרוצה ממנו.

בכל מקרה, הייתי ממליץ על LG אך ורק לאותו ציבור קטן (שאליו אני משתייך...) שלא סובל את ה-Stabilizer Lines. לשאר עדיף ללכת על חלופות אחרות. מקדם ה-Bang for the buck של LG פשוט נמוך מדי בהשוואה לחברות כמו Samsung או לחברות זולות עוד יותר שמשתמשות בשופפרות שלהם (של Samsung).

Prog.

פורסם

תודה רבה!!! :smoke:

פורסם

טוב, התבלבלתי בצורת הקריאה. יחסתי את טענתו לCRT שלא במקום.

מה הלחץ, מיד נכנסים לפאניקה.. להירגע!! :-/

פורסם

"האח של ה795FT הוא ה995FT, תקנו אותי אם אני טועה...

עכשיו מה איכותי יותר? ה 995FT OR 995NF...

תודה! הצלתם אותי!"

קודם כל אתה טועה. האח של 795FT הוא 915FT, רק לאחר איזה 3 חודשים צא 995FT שהוא גירסה "מוחלשת" של 915FT. הדגם 995FT מגיע לרזולוציה 1600*1200, קצבי ריענון נמוכים יותר ובקיצור זה בערך כמו FLATRON 775, מן גירסה מוחלשת של 795FT.

בקשר למסך המסך של סמסונג, לא רושמים 995NF, אלה 959NF. זה מסך של סמסונג עם הספורפרת הטובה בעולם והוא עדיף על LG FLATRON 915FT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים