עבור לתוכן

נוצרה אצלי בילבוליה...{995FT OR 995NF}

Featured Replies

פורסם

האח של ה795FT הוא ה995FT, תקנו אותי אם אני טועה...

עכשיו מה איכותי יותר? ה 995FT OR 995NF...

תודה! הצלתם אותי!

פורסם

איזה חברה? lg נכון?

נראה לי שהft

פורסם

האח של ה795FT הוא ה995FT, תקנו אותי אם אני טועה...

עכשיו מה איכותי יותר? ה 995FT OR 995NF...

תודה! הצלתם אותי!

FT = flanton - אני חושב.... אז הFT

פורסם

זה לא flanton, אלא Flatron, מסך שטוח. אשר בא ממשמעות המילים: Flatorin = מגהץ ; Flatten = שטוח ;

בין שני המסכים הנ"ל, תוצרת החברה LG -אין כל הבדל משמעותי. סה"כ מראה חיצוני, דגמים שונים בעלי הבדלים של כ50nis-100nis.

פורסם
זה לא flanton, אלא Flatron, מסך שטוח. אשר בא ממשמעות המילים: Flatorin = מגהץ ; Flatten = שטוח ;

Flatorin?!

Flatten?

אולי פשוט Flat ?

תחבר את זה לTrinitron ויוצא Flatron

נראה לי הגיוני יותר...

פורסם

נראה לי ש NF יש שפופרת Flatron אבל עם תדרי ריענון גבוהים יותר...

בעבר אמרו כאן שאחד מבין השניים FT & NF טוב יותר... אני פשוט לא זוכר :_( ואת המסך המזורגג באתר העולמי של החברה אני לא מוצא

פורסם

נראה לי ש NF יש שפופרת Flatron אבל עם תדרי ריענון גבוהים יותר...

נראה לך מאוד, מאוד, לא נכון..

פורסם

יפה!! לזה חיכיתי, אז תקן אותי אם אני טועה...

מה מבין השניים טוב יותר ואם אפשר קצת פרטים מדוייקים על שני המסכים בבקשה...

פורסם

אופס........ :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

הNF הוא של סמסונג...

פורסם

WRONG AGAIN...

DiamondTron NF (NaturalFlat) - שפורפרת מסך מהטובות בעולם (הטובה בעולם לדעת רבים) מתוצרת מיצ'ובישי.

המסכים העושים בה שימוש הם המסכים של iiyama בדגמים המקצועיים שלהם (דגמי ה-PRO), ומספר דגמים של Samsung (עם NF בדגם..).

פורסם

טוב... תשהה אותי מהפורום לשבוע :lol:

אבל מה נשתמע מכל זה? האם לשתי החברות יש אותו דגם של מסך? עשיתי כאן בלבול עצום!!!

פורסם

הTrinitron בהרבה יותר טוב מהFlatron.

בשימוש שפופרת הקרן הקתודית (cathode ray tube= CRT) הוא אוכל את הFlatron אשר לו שפופרת מועטת.

ההבדל בין השפופרת של הTrinitron אל שאר השפופרות הוא השימוש ב'פתח-מחיצה', לעומת שימוש בשפופרות של 'מסיכת-צלליות' הקיימות בשאר המסכים השטוחים. ולמקרה ולא הבנתם את השניים, אני אסביר:

בaperture grille ('פתח-מחיצה') מסודרים חוטים בצורה מאונכת על פני המסך (שבד"כ מאופשרים למסכים שטוחים), ולעומתו, הshadow mask ('מסיכת-צלליות') -עקרונית היא צלחת מתכת עם חורים בתוכה, אשר דרכם עוברים אלקטרונים ומאירים את החורים. כ"כ הרבה חורים שמקבלים את התמונה אשר במסך, חלקה ומוארת היטב.

אם נסתכל מקרוב אל מסכי הTrinitron נוכל לשים לב לכשני קוים כהים ואופקיים אשר חוצים את המסך . קוים אלו תומכים בaperture grille.

מסכי הTrinitron שטוחים גם הם בצורה אנכית, אשר במשמעותו של שטוח -פחות עיוות ופחות זוהר לתמונה.

עריכה: אינקודר.. Sony פיתחו את טכנולוגית הCRT ראשונים מכל והם אחראים על זכויותיהם לגביו, ולא Mitsubishi.

פורסם
.. Sony פיתחו את טכנולוגית הCRT ראשונים מכל והם אחראים על זכויותיהם לגביו, ולא Mitsubishi
.

זה לא קשור אלי אבל אני חייב לשאול : בבקשה תסביר לי איפה Enc0der אמר משהו שסותר את זה?!

פורסם

פרט מעניין...

http://www.iiyama.com/product2/A902MT.HTM

ה VisionMaster Pro 451 נחשב ל "Discontinued Model"... בטח בגלל התלונות על הפיקסלים המתים ובעיות ה Moire` שלצערי, אני מתחיל לשמוע עליהן יותר ויותר לבעלי מסכים שמשתמשים בשפופרות ה Diamondtron.

האם גורל השפופרות האלה כגורל סדרות ה GXP של IBM? (שהיו ידועות כ"מעולות" עד שכמה הקימו צעקה והראו את הפנים האמיתיות של Ibdrek).

האם לדעתכם, שפופרת עם בעיות כמו שכבר צויין לנ"ל יכולה להיחשב ל"מעולה"?

פורסם

פרט מעניין...

http://www.iiyama.com/product2/A902MT.HTM

ה VisionMaster Pro 451 נחשב ל "Discontinued Model"... בטח בגלל התלונות על הפיקסלים המתים ובעיות ה Moire` שלצערי, אני מתחיל לשמוע עליהן יותר ויותר לבעלי מסכים שמשתמשים בשפופרות ה Diamondtron.

האם גורל השפופרות האלה כגורל סדרות ה GXP של IBM? (שהיו ידועות כ"מעולות" עד שכמה הקימו צעקה והראו את הפנים האמיתיות של Ibdrek).

האם לדעתכם, שפופרת עם בעיות כמו שכבר צויין לנ"ל יכולה להיחשב ל"מעולה"?

למה אתה מקשקש דברים (שהם גם לחלוטין לא נכונים) בלי ביסוס ?

ה-451 PRO נחשב ל-Discontinued מהסיבה הפשוטה שיצא דגם חדש וטוב יותר, 454 PRO, ואין שום סיבה שבעולם להמשיך לייצר דגם חלש יותר (בדיוק כמו שאינטל הפסיקו לייצר פנטיום 2..)

חוץ מזה, אין שום קשר ולא יכול להיות שום קשר בין "פיקסלים מתים ובעיות Moire" לבין השפורפרת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים