עבור לתוכן

האינטרנט שלי איטי

Featured Replies

פורסם

יש לי 5 מגה אבל אני מרגיש שכשאני גולש באינטרנט הדפים נטענים ממש לאט, כשאני מוריד זה מוריד על המקסימום אבל הגלישה מאוד איטית גם בINTERNET EXPLORER 7 וגם בFIREFOX 3, רציתי לדעת מה יכול לגרום לבעיה ואם יש פתרונות?

פורסם

ביצועים של דפדפן תלויים בהרבה דברים כאשר רוחב הפס בימינו הוא הכי פחות מכריע בהם.

כאשר אתה ניגש לאתר בדפדפן אתה יכול לעבור ניתוב של כמה שרתים עם עומסים וחיבורים שונים, מצב הביצועים במערכת ההפעלה שלך גם ישפיע על מהירות טעינת הנתונים ובנוסף לכך יש גם את העניין של איזה סוג תוכן מוצג באותו דף HTML ואיך הדפדפן יודע לפענח אותו.

דפדפן שמתקשה להציג CSS או ג'אוה-סקריפט לא יגיד לך את זה בפירוש אבל תראה את זה טוב מאוד בביצועים שלו.

שאילתות של נתונים ממסדי נתונים יגיעו באותו רגע שהנתונים יעברו את העיבוד והסינון כמו למשל בתוצאות חיפוש.

כמוכן פקדי ActiveX ופקדים של QT למשל יכולים להעמיס מאוד על הדפדפן וזמן הטעינה של תוכן.

חלוקה של רוחב פס כמובן תראה את ההשפעות שלה בהתאם לצריכה של משאבים של כל מחשב ברשת.

היום כולם רוצים הכל טוב ומהר אבל אף אחד לא חושב על התהליכים המורכבים שמתרחשים מאוחרי הקלעים כדי לספק להם את התוכן הזה ומה רמת המורכבות של הטכנולוגיה.

פורסם

מולטי, התשובה שלך ממש לא עוזרת לבחור ולא נותנת לא כיוון של מה לבדוק (שהרי מה לעשות, גלישה לא אמורה להיות סתם ככה איטית באופן גורף, בלי קשר לאיזה סיבוך הולך מאחורי הקלעים).

אתה משתמש בתוכנות P2P ? יש לך כמה אנשים שמתשמים בחיבור ? אתה גולש דרך WIFI ?

פורסם

תיכנס לאפשרויות אינטרנט , או בלוח הבקרה או בקליק ימני על האייקון של האינטרנט אקספלורר , ותלחץ על DELETE ותנקה קבצים זמניים ודברים כאלה

האם ניסית ?

סרקת רוגלות ווירוסים ?

פורסם

האם אתה משתמש ברווטר

באיזה ספק אתה

פורסם
  • מחבר

יש לי ראוטר עם שני מחשבים מחוברים לאינטרנט בזק בינלאומי, סרקתי רוגלות וניקיתי קבצים זמניים

פורסם

סגרת גם תוכנות שיתוף כגון אימיול ויוטורנט?

זה קורה גם במחשב השני או רק במחשב הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים