פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מחשב עם לוח אם 865PE NEO3 כשמדליקים המחשב מצפצף, ניתקתי זכרונות והפעלתי מחדש והוא לא מצפצף ? וכמובן עדיין אין תצוגה!מה יכולה להיות הבעייה?
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים אולי תצטט מה זאת אומרת נתקתה זכרונות אולי אתה מתכוון פרקת והחזרת עוד משהוא אם הוא מצפצף זאת אומרת שמה שהוא לא מחובר כראוי או שמשהו מקולקל אני מציע לך לבדוק אצל תכנאי
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים ערב טובקודם כל אני רוצה להגיב על ההודעה שמעלי , מטרת הפורום הזה לספק את המידע ואת הפתרונות (אם אפשר) בלי לגשת למעבדה או טכנאי , אנו עושים את המקסימום כדי לתת את התשובות הכי טובות ואת הפתרונות .. ויש פה הרבה מומחים שתפקידם הוא לספק את התשובות לשאלות , דבר אחרון זה ללכת לטכנאי , אם אנחנו אין בידינו איזשהי דרך לעזור. אני מציע לך לבדוק אצל תכנאילגבי הבעיה : דבר ראשון שצריך לעשות זה ללכת לאתר של היצרן של הלוח M שלך ולציין שמה את הדגם של הלוח ולהוריד את הMANUAL של הלוח , החוברת.שנית , שמה אתה תראה באיזה יצרן ביוס מדובר (אם אתה לא יודע , יש להוריד EVEREST או CPU-Z)שלישית , תראה כמה ציפצופים אתה שומע (ארוכים קצרים) ויש בסטיקי מידע על הצפצופים האלה על יצרני הביוסים הנפוצים.. אם לא תמצא חפש בגוגלרביעית , צריכה להתגלות אצלך איזשהי תקלה , אחרי שאתה כבר יודע , תציין איזה בעיה או איזה גורם עושה את הבעיה ואנחנו נגיד לך מה ניתן לעשות ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.