עבור לתוכן

מצפצף ללא תצוגה

Featured Replies

פורסם

מחשב עם לוח אם 865PE NEO3 כשמדליקים המחשב מצפצף, ניתקתי זכרונות והפעלתי מחדש והוא לא מצפצף ? וכמובן עדיין אין תצוגה!

מה יכולה להיות הבעייה?

פורסם

אולי תצטט מה זאת אומרת נתקתה זכרונות אולי אתה מתכוון פרקת והחזרת עוד משהוא אם הוא מצפצף זאת אומרת שמה שהוא לא מחובר כראוי או שמשהו מקולקל אני מציע לך לבדוק אצל תכנאי

פורסם

ערב טוב

קודם כל אני רוצה להגיב על ההודעה שמעלי , מטרת הפורום הזה לספק את המידע ואת הפתרונות (אם אפשר) בלי לגשת למעבדה או טכנאי , אנו עושים את המקסימום כדי לתת את התשובות הכי טובות ואת הפתרונות .. ויש פה הרבה מומחים שתפקידם הוא לספק את התשובות לשאלות , דבר אחרון זה ללכת לטכנאי , אם אנחנו אין בידינו איזשהי דרך לעזור.

אני מציע לך לבדוק אצל תכנאי

לגבי הבעיה :

דבר ראשון שצריך לעשות זה ללכת לאתר של היצרן של הלוח M שלך ולציין שמה את הדגם של הלוח ולהוריד את הMANUAL של הלוח , החוברת.

שנית , שמה אתה תראה באיזה יצרן ביוס מדובר (אם אתה לא יודע , יש להוריד EVEREST או CPU-Z)

שלישית , תראה כמה ציפצופים אתה שומע (ארוכים קצרים) ויש בסטיקי מידע על הצפצופים האלה על יצרני הביוסים הנפוצים.. אם לא תמצא חפש בגוגל

רביעית , צריכה להתגלות אצלך איזשהי תקלה , אחרי שאתה כבר יודע , תציין איזה בעיה או איזה גורם עושה את הבעיה ואנחנו נגיד לך מה ניתן לעשות ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים