עבור לתוכן

בעיה במחשב חדש - ככל הניראה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני 4 ימים קיבלתי מחשב חדש עם מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT.

כבר אז התחילו הבעיות, כשניסיתי להתקין את הדרייבר זה לא נתן לי ובאמצע ההתקנה כשזה צריך לעשות מסך שחור לכמה שניות זה עשה לי מסך שחורה ואז הופיע הסימן "_" למעלה בצד שמאל והתחיל להבהב.

שלשום בערב אחד אמר לי להוריד את התוכנה DRIVER SWEEPER ולמחוק את הדרייבר כמו שצריך ואז להוריד דרייבר מאיזה שהוא אתר(משהו GARU3D לא זוכר) משהו 180.42.

הורדתי והתקנתי והכל היה טוב ויפה, הלכתי לראות סרט ועבד כמו שצריך(כן הורדתי קודקים) הכל טוב ויפה.

אתמול הלכתי לבית ספר חזרתי כרגיל ואז כשקיבלתי משחק זה עשה לי מסך שחור כזה ואז ריסטרט, ולחבר שלי זה עבד ויש לו מחשב בערך פ2 יותר גרוע משלי.

בסדר הלכתי לראות סרט אחר והופה אותה בעיה, המחשב ניתקע ואז ריסטרט.

אחרי זה השגתי משחק אחר ועוד פעם אותה בעיה, מסך שחור וריסטרט. אחרי זה ניסיתי להדליק מוזיקה ועוד פעם, המחשב ניתקע ואז ריסטרט, אחרי זה הלכתי לאתר MAKO ולחצתי שמה על PLAY לסירטונים והופה המחשב ניתקע וריסטרט.

ניסיתי למחוק את הדרייבר ה180.42(עם הDRIVER SWEEPER ורגיל) וניסיתי להתקין עוד פעם את הדרייבר שהורדתי מקודם מהאתר של נוידיה ועוד פעם קורה שמסך שחור עם "_" למעלה בצד שמאל מהבהב.

מצטער על החפירה, זאת הדרך היחידיה שידעתי איך להסביר את זה ככה שתבינו.

אני צריך את התשובה עד מחר בבוקר למה הוא רוצה לפרמט לי את המחשב ואני לא רוצה לפרמט :/ יש דרך לפתור את הבעיה בלי פירמוט?

דרך אגב שמתי לב שהטמפ' של 2 המעבדים שלי היא 51/52 של שניהם, זה טוב?

יום טוב,

ותודה רבה מראש!!

פורסם

א. שנה את הכותרת (תשובה דחופה עד למחר בבוקר אתה כבר לא תקבל).

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0

ב. ערוך את ההודעה שלך, דיון על או הזכרה של הורדות לא חוקיות אסורה ולא מקבלת פה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277284.msg2441386#msg2441386

פורסם
  • מחבר

ערכתי :xyxthumbs:

באסה שאני לא יקבל תשובה עד מחר בבוקר :/ למה אחרי זה התשובה כיביכול לא תעזור לי ... :-[

פורסם

תבדוק אם הו מתחמם?

==\

פורסם

איזה מתחמם איזה נעליים פשוט תפרמט ותשים דייבריים עדכניים מהאתר של היצרן

פורסם

איזה ספק יש לך במחשב?

פורסם

איזה לוח M יש לך ואיזה ספק ?

cvtt.z88 : בבקשה , אנחנו מנסים לעזור לבן אדם , אל תיכנס לנושא וסתם להגיד דברים לא רלוונטים , הבן אומר לך הוא לא רוצה לפרמט .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים