עבור לתוכן

מתלבט בין ה- HD595 וה- AD700

Featured Replies

פורסם

עדכון: שיניתי את הנושא, ועכשיו ההלתבטות שלי היא בין הHD595 של סנהייזר, לבין ה AD700 של אודיו-טכניקה.

HD280 ו- DT770 דרך איביי (430 ו- 680 ש"ח בהתאמה) חדשים.

HD595 יד שניה בישראל כ- 650 ש"ח.

שימושים:

1. חיבור האוזניות למגבר של גיטרה חשמלית.

2. שמיעת מוזיקה דרך חיבור אוזניות של ה Logitech Z-540 אשר מחוברות ל Audigy פשוט (שוקל לשדרג בעתיד).

אני שומע בעיקר רוק ומטאל על סוגיהם השונים, וגם אלקטרונית וטריפ-הופ.

יצא לי לשמוע בקילומבו את שני הסנהייזרים מחוברים לסוג של מיקסר כלשהו. לצערי לא היה להם את סוג המוזיקה שאני שומע אז "נאלצתי" להסתפק בעיקר בדיסק האחרון של אינפקטד.

מבחינת נוחות נטו ה- HD280 הכי התאימו לי. זה לא שה595 היו לא נוחות, אלא פשוט כי בגלל הצורה של הפאדים שלהם הם לחצו לי על המשקפיים.

עוד דבר - הרגשתי שהבאס של ה595 קצת עושה לי כאב ראש, אבל אני די בטוח שזה מקור האודיו.

את ה- DT770 לא יצא לי לשמוע ולא מצאתי איפה אפשר לקנות אותן בארץ בכלל אז איתן אני נאלץ לסמוך לחלוטין על המילה הכתובה.

שקלתי גם את הRP21 אבל הן לא היו לטעמי.

אני מוכן לשקול עוד אוזניות באזור התקציב הזה (עד 700 ש"ח).

תיקון: התקציב שלי בשקלים הוא עד 700 ש"ח, אבל מכיוון שבאיביי בדרך כלל אפשר למצוא דברים שעולים בארץ כמעט פי 2, התקציב יותר גבוה מזה - באזור ה200$ במחירון אמריקאי.

אודה על עזרתכם :)

פורסם

איזה DT770 אתה מתכוון לקנות? פרו? קונסיומר?

זה מאוד תלוי.

כמו כן אתה תהיה חייב לשדרג את הכרטיס קול כדי להפיק יותר מהאוזניות.

את DT770 אתה יכול לשמוע במרום כלי נגינה ברמת-גן ובאולפני אבי יפה בירושלים. קח בחשבון שהם שוחטים במחיר.

ב200$ אתה מתקרב לDT880 אפילו.

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי מהמחירים שם כי אני לא מתכנן לקנות שם בכל מקרה, או יד שניה בארץ או אייביי.

בקשר ל- DT770 מה ההבדל בין הפרו לקונסיומר?

אגב הפרו אלו השחורות מבחוץ עם הפס הזה, והקונסיומר אלו האפורות מבחוץ? תקן אותי אם אני טועה. אגב אם לא רשום PRO אז זה בהכרח הקונסיומר, כלומר הגרסא הרגילה?

ובאתר של מרום לא ראיתי בכלל אוזניות, יש להם עוד אוזניות ששווה לנסוע בשבילם? אני כבר עייף מלנסוע לכל מקום לשמוע זוג אחד ולחזור.

עוד דבר, ראיתי שבתקציב הזה יש גם Audio-Technica A700/AD700/A900.

אגב, התכוונתי ל- 200 דולר כולל משלוח מאיביי, כלומר מה שמוריד את זה לאזור ה180$ מקסימום...

פורסם

אני אוהב את הDT

(לפחות את ה990 מכיר ו880)

770 פחות, אבל ממה ששמעתי הן אמורות להיות סבבה.

ה595 שיש לי נחמדות מאוד.

לטעמי בלי הגברה - עדיף 595.

אני אישית אוהב אותן מאוד בגלל שהן ALL AROUND כאלו, לא עושות שום דבר מבריק, אבל עדיין מספיק טובות להכל.

פורסם

אתה צודק בקשר להבדלים חיצוניים. הקונסיומר קשה יותר לדחיפה בשל היותו 250 אום. הפרו הן 80 אום ונצילות כמעט עם כל מקור ומגבר.

הייתי במרום, יש להן פיזית בחנות את כל ליין הקונסיומר של בייר ולדעתי גם את ה770 פרו, אז כדאי לך לנסוע רק כדי לשמוע, רק תגיע עם נגן חזק (אני הייתי שם עם הD2 שלי) או משהו כי הם מתעסקים במערכות תופים ומגברי גיטרות.

אם יש לך קרובים בארה"ב, אז DT770 קונסיומר ב108$ באמזון ממש ממש שווה את זה.

לגבי ליין האודיו טכניקה - בנויות טוב, אבל אני לא אוהב את הסאונד שלהן. הוא לא מאוזן ולא אמיתי לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול איפה שמעת את האודיו טכניקה?

אני חושב שאני אלך על אוזניות פתוחות, מה שמוריד את הבחירה שלי לHD595 או ה AD700. במדריך של head-fi.org יש הערה על הAD700 שהן טובות לרוק ומטאל, אבל לא הבנתי למה.

פורסם

אני גם כן לא אוהב "סגורות"

מה לעשות, שאם כל זה שאוהב באסים (ובאמת אוהב!), עדיין סגורות יותר מידי נותנות לצליל להשמע "סגור"

כאילו, אין לו מרחב להתפתח, התיבה מחזירה את הגלים מהר מידי, יש מיד וגבוהים חלשים יחסית.

והSOUNDSTAGE קטן.

פורסם
  • מחבר

טוב אני כרגע נוטה יותר לכיוון של הAD700, ולמרות שאני כנראה מתסכן בזה שאני עלול לשלם עליהן ביותר במכס (אני אנסה להגיע להסדר עם המוכר באיביי בשביל למנוע דברים כאלה), יש לי את הרושם שהן הרבה יותר נוחות והסאונד שלהן לא נופל מזה של הHD595.

זה קצת הימור, אבל נקווה לטוב. מקסימום אני אמכור אותן למשתמש בר מזל אחר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים