עבור לתוכן

HD4670 ומעבד ישן

Featured Replies

פורסם

כרטיס המסך HD 4670 בשילוב עם מעבד Intel Pentium D 915 יוצרים צוואר בקבוק?

פורסם

ישנו והוא קיים, אבל ממש ממש לא כזה שדואגים ממנו, זה כן יביא ביצועים מעולים

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

דרך אגב, ראיתי ביקורת של הכרטיס הזה ולפי הביקורת הזו הוא מריץ את Crysis ברמה Medium, רזו' 1280x1024 ובלי פילטרים ב31 FPS.

מ-31 FPS אפשר להנות ממשחק? פשוט לא יצא לי לשחק הרבה אז אני לא כל כך מבין בזה...

פורסם
  • מחבר

מצטער על ריבוי התגובות, פשוט רציתי לערוך את התגובה האחרונה שלי בנושא הזה וראיתי שכבר ענית על השאלה...

בכל אופן רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מקסימלי יכול לעבוד על המחשב שלי ללא צוואר בקבוק פרקטי (ואני משתמש במסך CRT 17)?

ושוב, תודה :xyxthumbs:

פורסם

התשובה היא HD4670, בשביל מערכות כמו שלך הוא בנוי והוא יבוא לתת לך את התשובה שאתה מחפש בביצועים

פורסם

יהיה צוואר בקבוק ומשחקים כמו DIRT, PURE SC, ועוד כמה אתה פשוט לא תוכל להריץ אבל לרוב המשחקים זה סבבה..

ולשחק קרייסיס על 31 זה מעולה ! אבל דבר ראשון אצלך זה לא יהיה 31 כי המערכת שלך לא דומה למערכ שבדקו איתה,

ודבר שני זה על מדיום, כלומר שיידר על מדיום כלומר גרפיקה דיי בינונית ולא באמת מלאה ויפה אבל אני הטוח שאתה תקנפג לעצמך משהו טוב יותר

מהדיפולטים של המשחק.

פורסם
  • מחבר

יהיה צוואר בקבוק ומשחקים כמו DIRT, PURE SC, ועוד כמה אתה פשוט לא תוכל להריץ אבל לרוב המשחקים זה סבבה..

ולשחק קרייסיס על 31 זה מעולה ! אבל דבר ראשון אצלך זה לא יהיה 31 כי המערכת שלך לא דומה למערכ שבדקו איתה,

ודבר שני זה על מדיום, כלומר שיידר על מדיום כלומר גרפיקה דיי בינונית ולא באמת מלאה ויפה אבל אני הטוח שאתה תקנפג לעצמך משהו טוב יותר

מהדיפולטים של המשחק.

למה אני לא יוכל להריץ משחק כמו Pure?

פורסם

המעבד חלש מידי, אם תיסע לבד המשחק יעבוד טוב אך כאשר תשחק במירוץ עם עוד 3-4 AIים המשחק לא יזוז, אני מדבר מניסיון...

פורסם

NAVK 2 היה לך מעבד חד ליבה ולו יש PD 915 3GHZ שיותר עדיף מהמעבד שהיה לך

פורסם
  • מחבר

העובדה שיש לי רק 1GB של זכרון ישפיע לרעה במשחקים? (אני משתמש ב-XP)

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה - יש דרישה מיוחדת לספק כוח עבור כרטיס המסך הזה או שגם ספק כוח בינוני מינוס יעבוד איתו?

פורסם

גם יעבוד, הכרטיס צורך מעט מאד וגם לא דורש חיבור לספק.

פורסם

גם אני חשבתי על הכרטיס הזה למחשב הישן שלי, לי יש אבל את ה AMD athlon 3000 שהוא אפילו יותר חלש...

אפשרי יהיה לשחק במשחקים האחרונים ברמה כולשהי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים