עבור לתוכן

מבקש עזרה בהתקנת רשת אלחוטית עם נתב LIKSYS WRT54GL

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום,

אתמול רכשתי נתב מסוג LINKSYS WRT54GL ושני כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW7128G, במטרה ליצור רשת אלחוטית בין 3 מחשבים.

אני מחובר דרך תשתית של כבלים והספקית שלי היא נטויז'ן.

חיברתי את הנתב לאחד המחשבים בעזרת כבל רשת וניסיתי להתקין, אך בסיום ההתקנה כאשר הגעתי לחלון ה- Confirm New Settings ולחצתי אישור קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של הראוטר עם המודם (כמובן שבדקתי והחיבור תקין).

בכל מקרה אחרי חיפוש קטן הבנתי שיש בעיה עם הנתב הנ"ל וחיבורו למודם כבלים, מצאתי בנוסף את עדכון התוכנה Tomato והלטתי לנסות אותו, אבל מה שקרה זה שלאחר עדכון התוכנה הגישה שלי אל הנתב נחסמה, איכשהו, הסיסמא של הנתב השתנתה וכרגע איני יכול לערוך בו שינויים כלשהם ובין היתר להמשיך בניסיונות להתקין אותו.

כמו שבטח הבנתם אני עמוק בבוץ ואני צריך לטפל בשתי הבעיות האלה, מקווה שתוכלו לעזור לי.

פורסם

זאת לא בעיה עם מודם כבלים, זאת בעיה ספציפית שיש כמעט לכל נתב בהתנהלות מול המודם של Terayon שמספקת HOT. תחליף אותו.

בקשר לעידכון תוכנה, אני מקווה שאתה מבין שברגע שביצאת עידכון צד-שלישי לראוטר, האחריות מתבטלת [אלא אם תצליח לשרוף אותו בצורה כזאת שהם לא ידעו מה עשית לו :silly: ].

בכל אופן, תנסה פשוט לאפס את הראוטר באמצעות הכפתור Reset שיש לך מאחור, ואז תנסה להכנס עם admin/admin או /admin (סיסמה: admin, ואת השם משתמש תשאיר ריק). או כל דבר אחר שמצוין ב-manual שקיבלת יחד עם הראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים