עבור לתוכן

רכישת רמקולים וינטאג'

Featured Replies

פורסם

http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=146849

שלום.ובכן יש לי את המגבר שמצויין בקישור ויש לי את הרמקולים שבאים איתו שעברו שיפוץ על ידי (החלפתי להם את יחידות הרמקול

וופר מידריינג' וטוויטר).עכשיו מצאתי אחרי חיפוש מאד ארוך דגם זה פחות או יותר אבל מאדם שמוכר אותם במחיר דיי טוב.אבל יש קאצ'.

הוא לא מוכן לשלוח תמונה ואני מחיפה והוא מבאר שבע.ואני מאד רוצה את הרמקולים האלה לשיפוץ מקיף (אני מין הסתם אחילף את יחידות הרמקולים

בחדשות).הוא אומר שמצב התיבות בסדר והן ניראות ממש טוב.לי חשוב שהתיבות שלמות כל השאר ניתן לשיפוץ מקיף

מה עושים ???

עזרה בבקשה

פורסם

אני יורד מהעניין אישית.

Anatoli.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה ולמה הוא לא רוצה לשלוח לך תמונות של הרמקולים ... מוזר...

חוץ מזה גם תיבות ניתן לשפץ זה לא בעיה. תלוי כמה אתה טוב בדברים האלה.

תעשה חיפוש פה בפורום יש את השיפוץ שעשיתי לרמקולים של JBL ישנים ... (L110)

אגב מה הדגם המדויק של הרמקולים שלך ?!

פורסם
  • מחבר

פישר X-56

פורסם

אני לא מכיר את הרמקולים האלה, אבל אם תוכל לעלות תמונה שלהם שאוכל לבחון את מצב התיבה זה יעזור .

יכול להיות שהבלאי שיש לתיבה ניתן לשיפוץ ...

חוץ מזה כמה הוא רוצה על הרמקולים ? יכול להיות תמצא במחיר הזה משהו טוב יותר בלוחות.

פורסם
  • מחבר

הוא רוצה 300 שקל עליהם

ולדעתי הם שווים כי אני מכיר אותם דיי טוב כי ההשקעה אם צריך היא לא גבוהה.החלפת כל היחידות ל 2 התיבות תעלה אולי 400 שקל

ואנטולי - אני מבקש יעוץ מקצועי אני לא מטיל עליך אחריות כלשהי..ראיתי את המדריך שכתבת והוא בהחלט מדהים ;)

פורסם

נראה לי שאתה לא סגור כל כך על הדברים.

אם להחליף לשתי הרמקולים שלך את כל הלמנטים יעלה 400 שח הם כנראה לא וינטאז', אלא סתם רמקולים ישנים. (או שאתה סתם מנחש)

ב L110 שלי רק לתקן את הוופרים (לא לקנות חדשים אלא לתקן ישנים) עלה 400 שח .

לדעתי כדאי שתנסה למכור את הרמקולים שלך + לחסוך ל 1500 ולהצטייד ברמקולים מכובדים.

בקיצור קח את עצמך ותתחיל לטייל ולשמוע דברים בשביל לקבל מושג איפה אתה עומד ומה כדאי באמת.

פורסם
  • מחבר

באג אני אספר לך משהו

אני קיבלתי זוג דומה מאבא שלי שהוופרים כבר קרועים ובלויים אז החלטתי לתקן את היחידות.

אני לא מכיר מקומות שמתקנים את הוופרים עצמים זה חומר דיי מיוחד.וגם היום הטכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת ממה שהיה לפני 20 שנה

תסכים איתי..אבל תיבות עץ טובות זה בהחלט השקעה להנאה ממוזיקה.לא יצא לי לבדוק להכיר ולראות איפה מתקנים דברים כאלה במלוא

מובן המילה - אני עושה עבודה קלה ומחליף.אולי במרכז יש כאלה בעלי מיקצוע וזה טוב אבל בצפון.... :P :P :P ::) ::) ::)

תראה איפה יש כאלה....לכן העבודה היא יחסית חצי דרך.

כאחד שאוהב מוזיקה הפעם אני בהחלט אשקיע על רמקולים יותר איכותיים ממה שהשקעתי על הקודמים.

וגם עשיתי סיור באתרי וינטאג' עולמיים (מיסתבר שיש ביקוש מטורף למערכות עתיקות בעולם במיוחד לרמקולים ישנים)

סט רמקולים דומה או זהה שווה ערך ל 500 דולר + -

וחשוב לציין שרמקולים עכשווים מגיעים בדרך כלל שהם גבוהים וארוכים (כלומר שהאלמנטים בעלי קוטר קטן מה שמחייב קניית סאב וופר)

בסט הזה הם נמוכים יחסית (מטר בערך ) והוופר בעל קוטר של 12" ואין שום צורך בסאב וופר

מבחינת משלוח אני גם מבחינת קונה\מוכר לא הייתי שולח בדואר\שליחים או כל גורם שלישי רמקולים בני 20 שנה

השליחים בדרך כלל מזלזלים ברכוש וזורקים אותו למשאית\טנדר כאילו זה היה זבל\או כדורגל.ואין דבר יותר מאכזב מלראות שבר\פגם\שריטה

במשהו שאתה ראית אותו שלם.וגם משלוח עולה תוספת תשלום.והוא שלח לי תמונה מצולמת והרמקולים ניראים שמורים להפליא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים