עבור לתוכן

תקלה מוזרה של איטיות במשחקי רשת בנתב לינקסיס WRT54GL

Featured Replies

פורסם

יש לי את הראוטר WRT54GL הוא עובד מצוין בגלישה רגילה באינטרנט.

כאשר אני מדליק את המשחק רשת הוא עובד עם לאגים מטורפים.

ניסתי לחבר את הראוטר הישן שלי BR6204WG של אדימקס והמשחק עובד מצוין בלי שום הגדרות פורטים מיוחדים.

ניסתי בלינקסיס לבטל את הפיירוול ולעדכן קשוחה אך שום דבר לא עזר

*ניסתי גם את קשוחת DD-WRT שכביכול אמרו בפורומים שהיא אמורה לעזור גם כן לתוכנות P2P, האמת שהיא רק מעמיסה על האינטרנט.

האם משהו מכיר את התופעה?

אם למישהו יש את הקשוחה של DD_WRT ועובד אצלו מעולה אז אשמח לקבל מדריך.

תודה.

פורסם

תנסה לשנות MTU בראוטר

ל1400 או ל1492

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, לא עוזר.

כולם ממליצים על קשוחה צד שלישי, אבל אני לא יודע באיזו לבחור ומה ממליצים ואיך אחר כך לקנפג אותו לביצועים גבוהים.

פורסם

שמעתי הרבה דברים טובים גם על קושחת טומטו(TOMATO)

כדאי לך לנסות אותה

פורסם
  • מחבר

יש איפשהו מדריך מקוון בעברית להתקנת קשוחהשך TOMATO לראוטר WRT54GL V1.1?

פורסם

אני אנסה לחפש לך אבל בעיקרון זה כמו כל עדכון גירסא.

אתה מוריד את הקבצים ומעלה אותם לראוטר

תבדוק גם כאן באתר

http://www.polarcloud.com/firmware

הנה הסבר באנלגית :

Note: If you're using a Motorola router, install the original firmware first. See the included readme for additional information.

Note: If you're using the DD-WRT firmware, please see the information below about password incompatibility.

Open the router's GUI in your browser, use the same procedure as upgrading a firmware, pick a Tomato firmware file that is appropriate for your router, and "upgrade." If you can't find a file to exact match for your router (and your router is supported by Tomato -- check!), *choose any* of the file. You can also try renaming the .TRX file to .BIN to see if that helps. Don't worry, the header/signatures are different for each file, but the are exactly the same when installed.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים