פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים שלום לכולםלאחרונה אני נתקל בבעיה לחבר מכשירים דרך הUSB.מתקבלת ההודעה:USB DEVICE NOT RECOGNISED (וכמובן שאי אפשר לעבוד עם המצלמה)הדבר היותר מוזר הוא שעכשיו חיברתי עכבר אופטי לאותו חיבור USB והוא זיהה אותו ועובד איתו בצורה חלקה!יש המלצות? תודה שחר
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר להיכנס למנהל התקנים , להסיר את כל ההתקנים של הUSB ותעשה ריסטרטעשיתי כבר .. עדיין לא נפתרת הבעיה! ???
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים בכל הפורטים ? בביוס הUSB מאופשר ? טוב , תיכנס להתחל , לוח הבקרה , מערכת , חומרה , מנהל התקנים..על USB ROOT HUB קליק ימני , מאפיינים , על לשונית ה POWER MANAGMENT , תסיר את הסימון מעל ALLOW THE COMPUTER TO TURN OFF...על הכל אחרי זה , לך להתחל , הפעלה , תכתוב REGEDIT ולך ל :HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Usb ושם בצד ימין , תעשה קליק ימני , חדש , ותעשה DWORD חדש , תקרא לו : DisableSelectiveSuspend ותן לו את הערך 1
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר בכל הפורטים ? בביוס הUSB מאופשר ? טוב , תיכנס להתחל , לוח הבקרה , מערכת , חומרה , מנהל התקנים..על USB ROOT HUB קליק ימני , מאפיינים , על לשונית ה POWER MANAGMENT , תסיר את הסימון מעל ALLOW THE COMPUTER TO TURN OFF...על הכל אחרי זה , לך להתחל , הפעלה , תכתוב REGEDIT ולך ל :HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Usb ושם בצד ימין , תעשה קליק ימני , חדש , ותעשה DWORD חדש , תקרא לו : DisableSelectiveSuspend ותן לו את הערך 1עשיתי הגעתי לREGEDIT...HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Usb אין לי USB...יש לי :usbehciusbhubusbohciUSBSTORחסר לי משהו??או שצריך לבחור אחד מההם??תודה !!
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים אם הבעיה מתרחשת רק עם המצלמה אז תחפש דרייבר יעודי על הדיסק שקיבלת עם המצלמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.