עבור לתוכן

מתלבט בין שני כרטיסים 4870 - איזה טוב יותר ?

Featured Replies

פורסם

למה לשלם יותר כשיש מבצע על כרטיסים של 4800 ב-P-SEE???

http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1321

ואכן אצלהם זה שלוש שנים ונראה לי כי הם עובדים עם יבואן רשמי של PALIT ועד כמה שידוע לי היבואן הרשמי הם CD-LOG.

פורסם

מה זה CONNECT3D מאיפה צצה החברה הזו?

אין על הכרטיסים שלהם ביקורת כבר שנה

פורסם

CONNECT3D זאת שלוחת כרטיסי המסך של ATI מבית INNOVISION

והחברה הזאת ממש לא "צצה"

פורסם

היית ממליץ על הכרטיסים שלהם על פני SAPPHIRE או POWER COLOR?

ואיך אתה מסביר את זה שאין סקירות על CONNECT3D?

פורסם

תראה, אולי סאפיר נחשבת ליצרנית מספר אחת של ATI אז מה...

אם יש כרטיס שהוא עם קירור טוב כמו ה AC TWIN TURBO... אז למה לא?

פורסם

היית ממליץ על הכרטיסים שלהם על פני SAPPHIRE או POWER COLOR?

ואיך אתה מסביר את זה שאין סקירות על CONNECT3D?

לא הייתי ממליץ על פני, כל החברות האלה איכותיות.

לי אישית יש נסיון גם עם ספייר וגם עם POWERCOLOR (מפרט בצד), שתיהן עושות את העבודה ללא דופי.

ממה שהבנתי C3D אחלה חברה לכרטיסי ATI.

למה לא AC TWIN? כי הוא רועש אחושרמוטה...

למה לעזעזאל לקחת כזה קירור?

יש לי 4870 1GB של POWER COLOR שאמור להתחמם עד ל80 מעלות לפי מה שכתוב בביקורות ברשת.

אני שם אותו על 40% במאורר (יחיד!) והוא לא עולה על 60 בלחץ.

MAKE YOUR CHOICE.

פורסם

אני כבר יגול להגיד לך שהקירור של ה TT הוא כל כך קריר...

ועושה הבדל רציני על פני הקירורים האחרים...

אני קיבלתי את הכרטיס שלי עם קירור שנחשב לטוב ועדיין כששמתי את הקירור הזה על הכרטיס שלי קיבלתי במאמץ 30 מעלות פחות.

ממה לא הולך ברגל

פורסם

למה לשלם יותר כשיש מבצע על כרטיסים של 4800 ב-P-SEE???

http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1321

ואכן אצלהם זה שלוש שנים ונראה לי כי הם עובדים עם יבואן רשמי של PALIT ועד כמה שידוע לי היבואן הרשמי הם CD-LOG.

:xyxthumbs:

פורסם

לאחרונה שקלתי מחדש את עניין ה - 512MB VS. 1GB ב - HD4870 והחלטתי שאם אפשר להשקיע עוד 180 ש"ח אז כדאי לקחת את גרסת ה - 1GB.

פורסם

תראה, ככה זה הולך, בכרטיסים חזקים צריך להיות יותר זיכרון להתמודדות עם יותר רזולוציה ויותר פילטרים...

פורסם

תראה, ככה זה הולך, בכרטיסים חזקים צריך להיות יותר זיכרון להתמודדות עם יותר רזולוציה ויותר פילטרים...

:xyxthumbs:משפט שצריך להיות נעוץ בסטיקי...

תמיד (או יותר נכון בד"כ) כשיש אפשרות אז לקחת כרטיס איכותי יותר.

לגבי CONNECT3D, INNO3D יש לי ולחברים חרא של ניסיון אתם, כל שני וחמישי מגיע איזה כרטיס "חדש" לארץ שאיזה יבואן החליט לדחוף ודוחף כרטיסים עלומי שם שלאתר שלהם להורדת דרייבר צריך תואר שני (ראשון כבר יש.. ;D).

SAPPHIRE היא החברה מס/ 1 בעולם לדעתי לכרטיסי ATI, זאת המומחיות שלהם והם מייצרים רק להם. חברה לא פחות טובה היא PALIT , GIGABYTE ו-BFG שיותר מתמחת בכרטיסים ל-NV.

למה לא לשלם לחברה שהוכיחה את עצמה באיכות, אמינות ונגישות איכותית לממשק ולאתר? למה תמיד "לנסות" כל מיני חברות עלומות...יכול להיות שהם טובות אבל תמיד גם צריך לבדוק עלות מול תועלת (VALUE FOR MONEY).

פורסם

לי היה 8600GT של INNO3D, והוא היה מעולה והחזיק מעולה, וגם במשך חודשים רבים היה על OC מטורף

פורסם

איך 3 שנים אחריות ?

הרי כתוב אחריות: שנתיים

כנראה שלא נקנה מהיבואן הנכון, כרטיס שנרכש דרך היבואן הרישמי מגיע עם שלוש שנות אחריות (ואני עובד אצל היבואן ככה שתצטרך להאמין לי ;)).

פורסם

לדעתי עדיף תיקח את ה 4870HD עם ה 1 G ,השאלה באמת איזה דגם ...

איזה קירור יש על ה PALIT ?ה AC TWIN TU או שאני טועה ?ואיזה קירור על ה POWER COLOR ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים