עבור לתוכן

בעיה בכרטיס EDIMAX EW7128G

Featured Replies

פורסם

הוא כרטיס עם קליטה לא משהו , יש לי מלא ניתוקים איתו אני עם דרייבר אחרון

והוא לא כזה מהיר...

פורסם

היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל...

זה דיון על בעיה או סתם התמרמרות?

פורסם
  • מחבר

היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל...

זה דיון על בעיה או סתם התמרמרות?

דיון על הבעיה.. לא מרוצה מהכרטיס בכלל

הראוטר האלחוטי נמצא בחדר ויש לי קליטה מלאה........

ועדיין עד שהוא נכנס לאתרים זה לוקח לו 3 שניות ובקווי אני לא מחכה בכלל... זה ישר נכנס לי

פורסם

זה לא אומר כלום על הכרטיס... יכול להיות שיש בעיה בכרטיס ויכול להיות שלא. אם אתה נמצא באותו חדר כמו הנתב אז בכל מקרה זה לא יהיה הגיוני לעבוד באלחוטי.

ואם אתה רוצה עזרה ושהדיון ישאר פתוח, תשנה את הכותרת ותסביר בדיוק את הבעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

זה לא אומר כלום על הכרטיס... יכול להיות שיש בעיה בכרטיס ויכול להיות שלא. אם אתה נמצא באותו חדר כמו הנתב אז בכל מקרה זה לא יהיה הגיוני לעבוד באלחוטי.

ואם אתה רוצה עזרה ושהדיון ישאר פתוח, תשנה את הכותרת ותסביר בדיוק את הבעיה שלך.

למה לא הגיוני לעבוד באלחוטי? באותו החדר? מה אני צריך להעביר כבל בכל החדר בשביל האינטרנט..

הבעיה היא שיש דרופים בהורדה מ650 ל500 וחוזר שוב ל650 זה אחד

ו2 הגלישה טיפה פחות מהירה מהקווי... וגם יש ניתוקים

פורסם

אלא אם החדר שלך 20 מטר רבוע, להעביר בו כבל זה רחוק מלהיות בעיה...

ולא, זה לא הגיוני לעבוד באלחוטי אם זה טריוויאלי להעביר כבל רשת. מילא אם מדובר במחשב נייד ואתה רוצה ללכת איתו ממקום למקום בחדר/בית, אבל מחשב נייח??

החיבור האלחוטי מבסיסו הוא פחות אמין ופגיע יותר לרעשים אלקטרו-מגנטיים מאשר כבל רשת.

לפרקטיקה:

אם אתה משתמש בתוכנת ניהול של הוינדוס, תעבור להשתמש בתוכנה של ראלינק שמגיעה עם הכרטיס. אם ביצעת התקנה של הזיהוי חומרה חדשה של הוינדוס ורק אז את ההתקנה של תוכנת הכרטיס, תסיר את כל הדרייברים (גם ממנהל ההתקנים), תבצע אתחול למחשב ותתקין קודם את התוכנה.

אם הנתב קרוב מאוד לאנטנה של הכרטיס, תרחיק אותה. מטר שניים זה המינימום, פחות מזה ומתחילות הפרעות.

תרחיק את הנתב/אנטנה של הכרטיס ממכשירי חשמל גדולים או מקורות הפרעה אלקטרו-מגנטיים - מסך מחשב וטלויזיה (בעיקר CRT), טלפונים אלחוטיים (אחת פי כמה וכמה אם הם 2.4GHz), רמקולים וכו'.

פורסם
  • מחבר

אלא אם החדר שלך 20 מטר רבוע, להעביר בו כבל זה רחוק מלהיות בעיה...

ולא, זה לא הגיוני לעבוד באלחוטי אם זה טריוויאלי להעביר כבל רשת. מילא אם מדובר במחשב נייד ואתה רוצה ללכת איתו ממקום למקום בחדר/בית, אבל מחשב נייח??

החיבור האלחוטי מבסיסו הוא פחות אמין ופגיע יותר לרעשים אלקטרו-מגנטיים מאשר כבל רשת.

לפרקטיקה:

אם אתה משתמש בתוכנת ניהול של הוינדוס, תעבור להשתמש בתוכנה של ראלינק שמגיעה עם הכרטיס. אם ביצעת התקנה של הזיהוי חומרה חדשה של הוינדוס ורק אז את ההתקנה של תוכנת הכרטיס, תסיר את כל הדרייברים (גם ממנהל ההתקנים), תבצע אתחול למחשב ותתקין קודם את התוכנה.

אם הנתב קרוב מאוד לאנטנה של הכרטיס, תרחיק אותה. מטר שניים זה המינימום, פחות מזה ומתחילות הפרעות.

תרחיק את הנתב/אנטנה של הכרטיס ממכשירי חשמל גדולים או מקורות הפרעה אלקטרו-מגנטיים - מסך מחשב וטלויזיה (בעיקר CRT), טלפונים אלחוטיים (אחת פי כמה וכמה אם הם 2.4GHz), רמקולים וכו'.

הבנתי.. טוב לא משנה אחי.. חזרתי לכבל.... אם אתה אומר שזה עדיף תודה רבה על העזרה:o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים