עבור לתוכן

יש אופציה יותר טובה מחיבור מחשבים ברשת עם HPNA?

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית מחשב ולפטופ. עד לא מזמן היה לי ראוטר 2WIRE שעובד בHPNA. קניתי אותו לפני 3 שנים ב1000 שקל וכל פילטר שלו עולה כ20 שקלים (המחשב והראוטר היו בממ"ד והלפטופ בקומה שניה ואפילו בלי החיבור לטלפון הייתה לי קליטה אלחוטית של 40-50% אפילו כשדלתות היו סגורות).

ה2WIRE הלך וההורים שלי קנו מבזק ראוטר POWERNET RAP 720G שגם הוא עובד בHPNA ב1200 שקל ופילטר שלו עולה בערך 250 שקל, העברתי את המחשב לחדר רגיל (לא ממד) והקליטה שלו היא 20-30% במקרה הטוב.

חייבת להיות אופציה יותר זולה וטובה, קשה לי להאמין שראוטר שעלה לפני 3 שנים 1000 שקל יותר טוב מראוטר שעולה היום 1200 למישהו יש רעיון?

פורסם

הבעיה היא בחיבור HPNA או בחיבור האלחוטי?

אם זה באלחוטי אז שתדע יש המון גורמים שנכנסים לעניין, זה לא אומר שהנתב הזה פחות טוב. והוא נתב לא רע בכלל שעולה במקסימום 700 וקצת ש"ח בבזק (בדר"כ פחות בגלל שיטת הסבסוד).

תנסה למקם אותו אחרת, מטר לפה ולשם יכול לעשות הרבה שינוי. כמו כן להציב את האנטנה בזוית הנכונה יכול לגרום לשיפור לא קטן (רוב האות יוצא מהצדדים של האנטנה, לכן זה יהיה הצד הטוב ביותר שיהיה מכוון למחשב).

פורסם
  • מחבר

הבעיה במחיר.. לפני 3 שנים ראוטר שעשה עבודה מצויינת עלה 1000, עכשיו ראוטר שמהניסיון שלי עד עכשיו איתו פחות טוב עולה 1500...

פורסם

שמע, או שיש לך בעיה בהבנת הנקרא או שיש לך בעיה במתמטיקה. אחרת המסקנה היחידה היא שלא קראת את כל מה שרשמתי:

הוא נתב לא רע בכלל שעולה במקסימום 700 וקצת ש"ח בבזק (בדר"כ פחות בגלל שיטת הסבסוד).

ו"הפילטר" שאתה מדבר עליו הוא מתאם לרשת HPNA, הוא עולה 310 ש"ח וביחד זה עדיין לא קרוב אפילו ל1200 או 1500 ש"ח.

אם יש לך בעיה שאתה רוצה לנסות לקבל בשבילה פתרון, אנו נשמח לנסות יחד איתך. אם אתה רוצה להתלונן על המחיר של הנתבים של בזק, יש להם שירות לקוחות.

פורסם
  • מחבר

עלה לי בערך 800 שקל.. ואני קונה בקרוב עוד מחשב אז אני צריך 2 מתאמים שזה בסביבות ה1400 שקל..

בכל מקרה מה שהתכוונתי לשאול זה אם יש ראוטר אלחוטי חזק מספיק בשביל להגיע מחדר בקומה התחתונה לחדר בקומה מעל או נתב שעובד ב HPNA אבל יותר זול? (ב2WIRE למשל לא צריך מתאמים וזה חוסך הרבה...)

פורסם

שקלת העברת כבלי רשת בתוך הצנרת של הטלפון בבית?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אפשר להגביר את עוצמת השידור של המערכת האלחוטית כך:

הכנס לראוטר ב 10.0.0.138

בתפריט השמאלי הכנס ל Configuration

בחר בתת-תפריט LAN

בשדה Tx Power Level אפשר לשנות את עוצמת השידור בין 0 ל 255. ברירת המחדל של הנתב היא 180. שנה ל 250 Apply ושמור ל Flash (Save Config).

רון

פורסם

יש לי בבית מחשב ולפטופ. עד לא מזמן היה לי ראוטר 2WIRE שעובד בHPNA. קניתי אותו לפני 3 שנים ב1000 שקל וכל פילטר שלו עולה כ20 שקלים (המחשב והראוטר היו בממ"ד והלפטופ בקומה שניה ואפילו בלי החיבור לטלפון הייתה לי קליטה אלחוטית של 40-50% אפילו כשדלתות היו סגורות).

ה2WIRE הלך וההורים שלי קנו מבזק ראוטר POWERNET RAP 720G שגם הוא עובד בHPNA ב1200 שקל ופילטר שלו עולה בערך 250 שקל, העברתי את המחשב לחדר רגיל (לא ממד) והקליטה שלו היא 20-30% במקרה הטוב.

חייבת להיות אופציה יותר זולה וטובה, קשה לי להאמין שראוטר שעלה לפני 3 שנים 1000 שקל יותר טוב מראוטר שעולה היום 1200 למישהו יש רעיון?

אני מצטער שאני קצת OFF TOPIC אבל WTF?!?!?!

1000שח + 1200שח + פילטרים !!!!

תיקח מקדחה ותעשה חור ומשוך קבל רשת 150שח גג ויעבוד פי אלף יותר טוב.

לא רוצה מפחד לעשות חור בממד / אין לך ציוד / קומות שונות אז תמשוך כבל דרך החלון תשיף קצת בחלון מקום לקבל ותסגור עם סיליקון.

כי HPNA ? אני מקווה שיש לך תשתית חדשה ואין לך טלפונים ישנים / זולים

ואלחוטי וממד גם אם תקנה אנטנה חדשה/מגבר לנתב או תקים תחנת שידור קטנה כשאתה תסגור את הדלת העסק יפסיק לעבוד.

שקלת העברת כבלי רשת בתוך הצנרת של הטלפון בבית?

אפשרי אבל קשה אתה תצרטרך סבון/וזלין או עדיף את גליל הפלסטיק הזה כמו הדברים האלה שפותחים סתימות (יש לכל חשמלאי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים