פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים צהריים טובים ושבת שלום לכולםלאחרונה הוחלף לי לוח האם של המחשב ולצערי התייאשתי מללכת למעבדה ולנסות לתקן את כל הבעיות שצצו לאחר ההחלפה!יש לי בעיה עם כרטיס הקול...אני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. התקנתי דרייברים .וכו..ללא הצלחההצלחתי לזהות את הבעיה ונרשם לי :Soundcard:Closed CaptionDecoderיש למישהו רעיון??תודה מראש שחר
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אנא שנה כותרת לאינפורמטיבית בבקשה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0(מה רע ב"אין סאונד לאחר החלפה של לוח-אם"?).
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים LET ME GUESS הסרת את הדרייברים שהיו מקודם והתקנת חדשים ?האם עשית פירמוט לאחר ההחלפה ? כלומר זה וינדוס נקי .. או ?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר LET ME GUESS הסרת את הדרייברים שהיו מקודם והתקנת חדשים ?האם עשית פירמוט לאחר ההחלפה ? כלומר זה וינדוס נקי .. או ?הכל נכון ...גם התקנתי דרייברים חדשים וגם עשיתי פירמוט!!נשמע מוכר??
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אתה יכול לעזור בלציין איזה לוח M ואיזה דגם ?אם אתה לא יודע , תשתמש ב CPU-Z או בEVEREST
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר אתה יכול לעזור בלציין איזה לוח M ואיזה דגם ?אם אתה לא יודע , תשתמש ב CPU-Z או בEVERESTManufacturer MSIModel-7191ושוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.