פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים המחשב נכבה ונדלק פתאומית רק במשחקים בדקתי זיכרון לוח כרטיס מסך ועדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה אגב הטמפרטורות בסדר מפרט המחשב לוח ASUS P5QCכרטיס מסך Gainward 9800GTX+ 512MBמעבד אינטל q9550זכרון 4GBתודה מראש למי שעוזר
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אתה צריך לבדוק טמפ' ע"י תוכנת EVEREST או HWMONTORאם זה קורס במשחקים "כל המשחקים ??" , אז נראה לי שיש בעית חום ממבט ראשונימה הטמפ' של המעבד , מה הטמפ' של הכרטיס מסך ?תוריד תוכנה זו לאימוץ המערכת.. http://sp2004.fre3.com/sp2004exe_20060405.cab
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר טמפ של המעבד היא 24 בביוס ושל הזכרון 42 בדקתי את הלוח ב PC CHACKאת בזיכרון בMEM TEST ואת ההרדיסק MHDDעשתי עוד הרבה בדיקות אבל כנאה שלא עזר תודה לעוזרים אולי יש רעיונות אגב לגבי הספק יש לי טרמנטיק 600W[br]פורסם בתאריך: 7.11.2008 בשעה 13:52:43הבעיה היא רק במשחקים פירמתי כמה פעמים התקנתי אפילו ויסטה ויש אותה בעיה אני לא חושב שזה מהספק אבל איך בודקים אותו יש איזה תוכנה
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים תבדוק את טמפ' המעבד הגרפי (כרטיס מסך ) עם ובלי מאמץ.תוכל להעמיס אותו באמצעות התוכנה:www.daionet.gr.jp/~masa/rthdriblאת הטמפ' תוכל לבדוק עם GPU-Zhttp://www.techpowerup.com/downloads/
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר עשיתי בדיקה עם התוכנה של VaMpiRe MaSteR והוא עשה לי מסך כחול שכתוב driver irql-less-or-equalאחרי שעשיתי ריסטרט הוא לא עשה כזה מסך אחרי סריקה שנמשכה 25 דקות בהתחלה אחרי חצי דקה הוא עשה את זה
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים קודם כל זה מעיד על זה שיש פה בעיה .. כי לא סתם יש מסך כחולהאם תוכל להעלות את קבצי הDUMP שנוצרו ?תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב : %Systemroot%\Minidumpאם יש תעלה אותם לפה כדי שנדע מה קורה ..האם בדקת כל סטיק זיכרון לבד ?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר הנה הקובץ אבל מה זה אומר הקובץ הזהתודה לך מראש אח שלי שניתי את הסיומת שלו מDMP לTXT כדי שאוכל לעלות [br]פורסם בתאריך: 7.11.2008 בשעה 15:58:55ב MEM TEST אם הוא עושה פעם אחת PASS אז הזכרון בסדר או שאני טועה [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים תעלה את הקובץ מחדש , כי אתה שינית את הסיומת שלו ואז הרסת את המידעתשים אותו בWINZIP או WINRAR ותעלה שוב , תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.