עבור לתוכן

למי עובד nba2k9 ויש לו ויסטה ופועל כמו שצריך?

למי יש ויסטה ופועל המשחק בלי בעיות?? 1,114 הצבעות

1. 1. למי יש ויסטה ופועל המשחק בלי בעיות??

• עובד אבל עושה בעיות
    • עובד

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

פתחתי אשכול השבוע על הבעיה שיש לי עם המשחק ואף אחד לא ענה הנה האשכול:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373022.new#new

ועכשיו שחיפשתי את הבעיה בגוגל ראיתי שיש למשהו בדיוק אבל מה זה בדיוק אחד לאחד הבעיות שיש לי במשחק לרגע חשבתי שזה אני כתבתי את האשכול...

הנה האשכול שלו

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370686.0

אז השאלה היא, אם למשהו פה יש ויסטה 64 ביט ופועל המשחק בלי הבעיות הנ"ל?

פורסם

תשמע, לי יש ויסטה 64 ביט והורדתי את הדמו מסטים והוא עובד יופי. אני שוקל לקנות את המשחק, הוא די זול שם.

פורסם

תשמע, לי יש ויסטה 64 ביט והורדתי את הדמו מסטים והוא עובד יופי. אני שוקל לקנות את המשחק, הוא די זול שם.

כי אין למישחק מולטי.

פורסם
  • מחבר

תקשיב דמו זה לא המשחק המלא,

החלטתי פשוט לפרמט את המחשב ולעבור לאקס פי לאיזה שנה ככה...חבר שלי שהביא לי את המשחק יש לו אקס פי ופועל לו אז אין סיכוי שהדיסק שהוא הביא לא בסדר

אז אני סתם אומר שלפי מה שאני רואה זה לא יעבוד לך על המחשב של הויסטה רק על האקס פי זה שאתה עכשיו ענית לי עליו... אז קח את זה בחשבון...

פורסם

לי יש ויסטה 64 ואין לי בעיות עם המשחק הזה

פורסם

אז אני סתם אומר שלפי מה שאני רואה זה לא יעבוד לך על המחשב של הויסטה רק על האקס פי זה שאתה עכשיו ענית לי עליו... אז קח את זה בחשבון...

בפורומים של המשחק או באלו של סטים לא נראה שיש תלונות על אנשים עם ויסטה 64 ביט שלא יכולים לשחק במשחק. מה לעשות, זו עובדה.

אני די בטוח שיש לך גרסה פרוצה של המשחק, נכון? זו כנראה הסיבה לבעיות. אולי במקום להיות גנב תקנה את המשחק? הוא עולה פחות מ80 ש"ח בסטים.

פורסם
  • מחבר

בפורומים של המשחק או באלו של סטים לא נראה שיש תלונות על אנשים עם ויסטה 64 ביט שלא יכולים לשחק במשחק. מה לעשות, זו עובדה.

אני די בטוח שיש לך גרסה פרוצה של המשחק, נכון? זו כנראה הסיבה לבעיות. אולי במקום להיות גנב תקנה את המשחק? הוא עולה פחות מ80 ש"ח בסטים.

אחרי שתקנה את המשחק שלח לי בבקשה הודעה פרטית ותגיד לי איך זה עובד אצלך...

תודה

פורסם

אני לא בטוח אם ארכוש, אין לי כל כך עניין בכדורסל אמריקאי ומעולם לא קניתי משחק בסדרה. הורדתי את הדמו מסקרנות. מה שכן אני די נהנה לשחק בו אז יכול להיות שאני אקנה.

אם אתה רוצה אני יכול לעלות הודעה בפורומים של המשחק בסטים ולבקש מאנשים בעלי ויסטה 64 לאשר האם יש בעיות או לא.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח אם ארכוש, אין לי כל כך עניין בכדורסל אמריקאי ומעולם לא קניתי משחק בסדרה. הורדתי את הדמו מסקרנות. מה שכן אני די נהנה לשחק בו אז יכול להיות שאני אקנה.

אם אתה רוצה אני יכול לעלות הודעה בפורומים של המשחק בסטים ולבקש מאנשים בעלי ויסטה 64 לאשר האם יש בעיות או לא.

סבבה תודה רבה! :yelclap:

בינתיים אני בדרך לפרמט אני מתחיל לגבות קבצים אז אני אמתין בינתים עד שתראה לי את התגובות בפורומים שאמרת...אני אפרמט בערך ביום ראשון אני חושב...

תשלח לי הודעה פרטית אחרי שתפתח את הדיון...

עוד פעם תודה ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על האכפתיות שפתחת את הדיון

לילה טוב

פורסם

שום ואף בעיה בויסטה 64 אולטימייט, מרגע ההתקנה ועד כה.

רץ חלק , מהר ויציב על ההגדרות הכי גבהות על חמרה איכותית בת למעלה משנה וחצי.

פורסם

למרות שחזרתי עכשיו ל-XP, שיחקתי בו כבר על ויסטה64 ולא היו לי בעיות מיוחדות חוץ מהים של הבאגים הרגילים שיש במשחק הזה.

רק את ה-AA ו-VSYNC תפעיל מהדרייברים ולא מהמשחק עצמו, אצלי היה הבדל משמעותי.

פורסם
  • מחבר

למרות שחזרתי עכשיו ל-XP, שיחקתי בו כבר על ויסטה64 ולא היו לי בעיות מיוחדות חוץ מהים של הבאגים הרגילים שיש במשחק הזה.

רק את ה-AA ו-VSYNC תפעיל מהדרייברים ולא מהמשחק עצמו, אצלי היה הבדל משמעותי.

הבדל משמעותי אתה מתכוון שXP פועל בו יותר טוב?

פורסם

לא, היה הבדל משמעותי כשהפעלתי את ה-AA וה-VSYNC מהדרייברים במקום מהמשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים