פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים כמו שאמרתי בכותרת, איך אני מבטל את זה??זה פשוט השבית לי תחומת אש.תודה ענקית לעוזרים!
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר אין כול כך מה לפרט, יודע מה, הכי טוב להראות בתמונה את הבעייה:http://img88.imageshack.us/my.php?image=87768473cr1.jpgלמה פתאום החומה אש מנוהלת ע"י מדיניות קבוצתית?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אתה עובד בסביבת דומיין?אם לא אז תיכנס לcommand prompt ותכתוב:netsh firewall set opmode mode=enableאת מקבל Ok. בפלט? זה משנה משהו?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים 'netsh' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file.זה מה שאתה מקבל?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים אני לא יודע מה קרה אצלך שאתה כבר לא יכול להפעיל פקודות בתוך command prompt...תכניס דיסק של מהע"פ ותעשה התקנת תיקון.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר אין דרך אחרת?מה זה בכלל מדיניותולמה תחושב שהמחשב לא מזהה פקודה? אולי זה לא מתאים..
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים כי netsh זאת פקודה בנויה בתוך מעה"פ ואם הוא נותן לך תשובה הזויה כזאת אז משהו פה מסריח.אין לך ממה לחשוש בהתקנת תיקון.אולי על הדרך תשתף אותנו איך הדעת למצב ההזוי הזה?
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מחבר עדכון, עשיתי פעולה קצת אחרת ב netsh אבל קיבלתי OK, מה עכשיו? זה לאא שינה כלום לבינתיים...
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מנסה לגדיר ב GROUP POLICIES את מה שסימנתי בתמונה כ NOT CONFIGURED [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.