עבור לתוכן

כל משחק שאני משחק נתקע לי אחרי כמה זמן ברזולוציות מסוימות

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. היה לי בעיה שאחרי שאני משחק בערך 20 דקות באיזשהו משחק אז הוא נתקע לי ולא היה לי מושג למה זה ואף אחד לא אמר לי מה הבעיה עד שהבנתי מה הבעיה, לא יכולתי להשים על רזולציה גבוה ( 1680X1050) אז אני עכשיו שם על

1050X768 ובהתחלה אמרתי סבבה לפחות שלא יתקעו לי המשחקים אבל אז זה התחיל לעצבן כי אני רוצה איכות גבוה

אז בקיצור למה אני לא יכול להשים על רזולציה טובה??

אם זה חשוב אז הנה המפרט שלי:

inno3d nvidia geforce 9800gt

intel quad core q6600

mother board:p43(לא יודע יותר מזה)

AOC 22 inch

הורדתי כמעט את כל הדרייברים הקימיים ואפילו כאלה שאמרו שהם מיוחדים וזה עדין לא עזר.... זאת לא בעית חום, בדוק.

בבקשה תעזרו לי, שאלתי בפורומים אחרים והם לא יכלו לעזור לי עד שנזכרתי שזה פורום שממש מבין...

מי שיפתור לי את הבעיה הוא פשוט כל כך מלך!! (וגם כאלה שמבינים הם גם מלכים ;)

פורסם

שנה בבקשה כותרת לאינפורמטיבית.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0

את הכותרת אתה יכול לשנות ע"י עריכת ההודעה שלך בת'רד.

פורסם

איזה משחקים אתה משחק?!

פורסם
  • מחבר

יש לי cod4 cod5 far cry 2 flight simulator nba 2k9 brothers in arms זה מה שיש לי

הנה תיקנתי

פורסם

נתקע במובן של כל המחשב "קופא" וצריך לעשות RESET?

פורסם
  • מחבר

כן אני צריך לעשות ריסטרט למחשב כל פעם שנתקע לי... כאילו אני לפעמים מצליח לצאת לשולחן העבודה (דרך קונרול אלט דליט ואז אני כאילו סוגר את משחק) אבל אז אחרי איזה כמה שניות נתקע לי המחשב עצמו כאילו.. לא בתוך משחק ואז אני עושה ריסטרט.

מצטער שאני לא מפרט הרבה ויוצא לכם לשאול הרבה שאלות פשוט אין לי מושג איזה עוד פרטים אני צריך להוסיף

פורסם
  • מחבר

בקיצור אין לכם מושג איך לעזור לי?

פורסם

מה הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך ושאר הרכיבים ?

איזה ספק יש לך ?

פורסם
  • מחבר

טמפ' כבר אמרתי שאין בעיה עם זה..... וספק יש לי ניראה לי 500W

פורסם

ספק יש לי ניראה לי 500W

:kopfpatsch:

אותי אישית זה מעצבן, שאנשים מוציאים אלפי שקלים על מפרטים, ומחליטים להתעלם לגמרי מהרכיב הקטן שנקרא "ספק כוח", ומתפשרים על ספק ג'נרי סוג ד', שיכול כל רגע להשרף ולקחת איתו את כל המחשב.

פורסם
  • מחבר

עכשיו בדקתי ויש לי מאה אחוז ספק כח 500W

פורסם

^ ^

של איזה חברה ?

אם הספק שלך ג'נרי יש סיכוי ענק שהוא אשם... ברזולוציות גבוהות כל המחשב עובד יותר במאמץ וזה נופל על הספק כוח... והוא פשוט לא יכול לספק את זה לרכיבים והם נתקעים...

פורסם
  • מחבר

שקיבלנו בפקס את המפרט שהזמנתי וכל זה אז לא הדפסנו טוב ולא רואים טוב.... אני מזהה שרשום ezcool 12cmf 500w real .

זה ספק טוב בכלל?

פורסם

לפי מה שידוע לי, זה ספק ג'נרי לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

1.מה זה ג'נרי?

2. אז זה בעצם לא בעיה בספק? אז מה בדיוק הבעיה?

3.מה אז אני צריך לעשות בשביל לפתור את זה?? הלכתי איזה 3 פעמים לאייבורי (כן, משמה קניתי ת'מחשב) והם אמרו שאין לי שום בעיה והם עשו בדיקות והכל....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים