פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר הוא מקבל, עובד באינטרנט באופן תקין ומתחבר למחשב של הויסטה בלי בעיה. הבעיה היא רק בתקשורת בין שני המחשבים של ה-XP
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים הטבלאות נראות תקינות פרט לזה שבמחשב הראשון מופיע גם הIP החיצוני.לדעתי זה לא אמור להפריע אבל ליתר ביטחון תבצע במחשב הזה:ipconfig /releaseipconfig /renewאין פינג באף כיוון?
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר הטבלאות נראות תקינות פרט לזה שבמחשב הראשון מופיע גם הIP החיצוני.לדעתי זה לא אמור להפריע אבל ליתר ביטחון תבצע במחשב הזה:ipconfig /releaseipconfig /renewאין פינג באף כיוון?באופן מפתיע, הכתובת של ה-63 היא לא כתובת חיצונית - הכתובת החיצונית שלי מתחילה ב-94.159 (פרס קטן ינתן למי שינחש מי ספק האינטרנט שלי).הרצתי את הפקודות בשני המחשבים ועדיין - לא עובד. כרגע, עם רשת אלחוטית בלפטופ, אין פינג מ-101 ל-103 והפוך. ל-102 ו-100 (מדפסת רשת) אין בעיה משני המחשבים. כמובן שאם אני מחבר את הרשת הקווית הכל בסדר ויש פינגים מכולם לכולם.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים זאת לא הכתובת שלך? אם היא עדיין מופיע אחרי שתי הפקודות הקודמות אתה יכול למחוק אותה אם תרצה route delete 66.249.91.83בכל מקרה הבעיה היא לא במחשבים, מה הדגם של הנתב שלך?תנסה לחפש בנתב אם יש אופציה שחוסמת תקשורת מהרשת האלחוטית לרשת בקווית
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר זאת לא הכתובת שלך? אם היא עדיין מופיע אחרי שתי הפקודות הקודמות אתה יכול למחוק אותה אם תרצה route delete 66.249.91.83בכל מקרה הבעיה היא לא במחשבים, מה הדגם של הנתב שלך?תנסה לחפש בנתב אם יש אופציה שחוסמת תקשורת מהרשת האלחוטית לרשת בקוויתBR6114 ענתיקה שקניתי לפני אולי 4 שנים. הוא לא חוסם תקשורת באופן כללי כי הלפטופ השני (עם הויסטה) עובד בסדר עם שני המחשבים
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים מחבר טוב. החלפתי כרטיס רשת במחשב הנייח, החלפתי ראוטר (לינקסיס - איזה תענוג!) ועדיין לא עובד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.