פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים נמצא בח"ל .... במסגרת התחברות לספק מקומי קיבלתי נתב/מודם שנקרא ZYXEL PRESTIGE 600 SERIES ..... מישהו מכיר ? .... שווה משהו ?תודה לעונים
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים ZyXEL היא חברה דיי ותיקה בתחום המודמים.לגבי טיב המוצר כבר קשה לתת דעה על סמך מה שכתבת.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר אין לי שמץ של מושג בנתבים .... לכן אני שואלזה מה שחברת האינטרנט התאילנדית מספקת ללקוחות שרוכשים חבילת גלישה ..... מהמעט שאני מבין, זה מודם/נתב משולבים. אם המוצר מוכר ובאיכות סבירה - אשתמש בו (אחרת אקנה אחר)אודה באם תאמרו לי למה לשים לב בזמן ההתקנה שלו (מה חשוב)דוב תודה
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים תשמע, אני הייתי מעדיף לקבל ציוד של ZyXEL מאשר של dynalink/askey כמו שבזק דוחפת עכשיו אז אין לך למה לדאוג.מבחינת פרטים רק תבדוק עד כמה אתה מקבל מהם תמיכה להגדרת הציוד וזהו.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר תודה על התשובה .... חששתי שנתנו משהו ששווה לזרוק לזבל .... הזמנתי קו טלפון ואינטרנט ... בינתיים באו, הביאו מכשיר טלפון (די משוכלל דווקא ... הרבה יותר מה"זמיר" שבזק נותנים) וכן קופסה עם המודם ... מנסהלברר מה הם עושים מעבר לזה ... עדיין לא ברור לי אם אני צריך להגדיר ולהתקין את המודם בעצמי או שהם שולחים מישהו לעשות את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.